Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Tegnsprogtalende kommunikationshaj til Danske Døves Landsforbund

Tegnsprogtalende kommunikationshaj til Danske Døves Landsforbund

Er du en digital indfødt? Har du med succes markedsført en vigtig mærkesag på de digitale platforme? Så er det måske dig, vi søger til vores topengagerede kommunikationsafdeling, som arbejder med at få Danske Døves Landsforbunds (DDL) budskaber til at brænde igennem politisk, kulturelt, socialt og fagligt.
4. juli 2023
Danske Døves Landsforbund

Som en del af Danske Døves Landsforbunds kommunikationsafdeling vil du få din egen portefølje af opgaver og vi forventer, at du kan følge dine egne projekter og opgaver til dørs, samtidig med at du finder nye metoder og strategier til at styrke DDL’s digitale profil. Du skal både kunne sparre, være nysgerrig og stille kritiske spørgsmål og elske at arbejde selvstændigt. Du skal kunne skrive rammende tekster, lave flotte video samt grafik og andet relevant indhold til vores hjemmeside, medlemsblad, SoMe-kanaler og nyhedsbreve.

Din ypperste opgave er at sikre, at DDL’s budskaber og brand slår igennem til forskellige målgrupper og på forskellige platforme. Du skal vide, hvad der sælger budskabet og har styr på hvordan hvor DDL’s SoMe-tilstedeværelse bedst kan styrkes. Er du struktureret og forstår dig på at fortælle en tankevækkende historie om døve og dansk tegnsprog, er det et plus.

Ansvarsområder:

 • Skabe og eksekvere en strategi for brug af sociale medier og digital kommunikation med øje for at øge vores synlighed og engagere publikum
 • Administrere vores SoMe-platforme, herunder udarbejdelse, planlægning, udsendelse og overvågning af fængende indhold til SoMe, som sælger budskabet
 • Deltage i relevante online interaktioner samt besvare henvendelser og kommentarer på en professionel og effektiv måde
 • Bidrage til udviklingen af ​​indhold på vores digitale kanaler, herunder medlemsbladet, nyhedsbreve og hjemmeside.
 • Optage og redigere videoer og grafik. Kendskab til Final Cut Pro, Adobe-programmer m.m. er et plus
 • Skrive og udsende nyhedsbreve via Mailchimp samt bidrage til medlemsbladet og andre publikationer.
 • Indsamling af data til analyser og databehandling i Excel

Din motivation
Du skal have et reelt ønske om at være med til at sikre, at kernebudskabet om døves menneskeret til tegnsprog hele liv bliver udbredt. Du har en ægte interesse i at arbejde med formidling og kommunikation. Du kender dine styrker og bruger det i dit arbejde, og du er ikke bange for at tænke alternativt for at få budskabet til at brænde igennem. Du trives med at arbejde i en organisation, hvis fokus er på menneskerettigheder og handicappolitik, og du ser løsninger frem for begrænsninger. Vi forventer at du er:

 • Energisk og brænder for at optimere DDL’s indsamlings- og kommunikationspotentiale
 • Særdeles struktureret og god til at bevare overblikket samt prioritere. I alle dine opgaver
 • God til at samarbejde og holde det gode humør oppe
 • Meget selvstændig og har fighterånd – og følger dine opgaver helt til dørs.

Dine kvalifikationer
Du er måske ved at uddanne dig eller færdiguddannet indenfor digital kommunikation, marketing, medievidenskab eller lign. Din uddannelsesmæssige baggrund er dog ikke afgørende. Grundlæggende skal du have en stærk interesse for og viden om sociale medier, digital kommunikation og online trends. Du behøver ikke kunne alt, men er villig til at lære hurtigt.

Om Danske Døves Landsforbund
4.000 er døve og ca. 20.000 taler dansk tegnsprog. Danske Døves Landsforbund kæmper for døves ret til at blive inkluderet, ret til at være en del af samfundet og ret til at være en del af demokratiet. Omdrejningspunktet for vores arbejde er deres ret til dansk tegnsprog. Det mener vi er en menneskerettighed. Læs mere om vores arbejde på www.ddl.dk.

Arbejdstid og arbejdsforhold
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde.
Løn efter aftale og kvalifikationer.

Ansættelse
1. september eller snarest muligt derefter.

Arbejdsstedet
Den daglige arbejdsplads vil være Danske Døves Landsforbund på Brohusgade 17, 4. sal i København.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning til Danske Døves Landsforbund pr. mail til ddl@ddl.dk mrk. KOMMUNIKATION, inkl. vedhæftet CV og et par eksempler på dit SoMe-arbejde. Begge bedes fremsendt som pdf.

Ansøgningsfrist
11. august 2023 kl. 12:00.

Stillingsopslag til download

Scroll to Top