Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Støt nu

Engangsdonation

Støt Danske Døves Landsforbund og vores arbejde for døves ret til tegnsprog.

MobilePay

Send et valgfrit bidrag til vores MobilePay på nummeret 18445. I kommentarfeltet skriver du ‘bidrag’, så vi kan registrere det som en donation.

SMS-indsamling

Vi udsender en SMS-indsamling hvert kvartal, hvor du kan støtte et bestemt formål. Du kan støtte med engangsbeløb på enten 50, 100 eller 150 kroner. Send en SMS til 1245 med en af de tre nedenstående tekster:

  • DØV 50
  • DØV 100
  • DØV 150

Du får en bekræftelse på SMS, når dit bidrag er modtaget. Beløbet trækkes automatisk via din telefonregning. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive “TEGNSPROG STOP” til 1245.

Netbank og Betalingsservice (PBS)

Du kan også støtte via en engangskontooverførsel eller via Betalingsservice (PBS).

Danske Døves Landsforbunds bank er Ringkjøbing Landbobank. Her har vi kontonummeret 7670-0002160708. I emnefeltet skal du skrive dit navn + “bidrag”, så vi kan registrere det som en donation.

Fradrag

Danske Døves Landsforbund er en velgørenhedsorganisation (NGO). Som NGO er vi berettiget til at modtage gaver, der kan fradrages ved indkomstopgørelsen (Lov om indsamling m.v. § 4, stk. 1). Du kan få fradrag på op til 17.200 kroner årligt (2022), hvis du indberetter dit CPR-nummer til os inden årets udgang. Kontakt os via sikker e-mail.

Scroll to Top