Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Arv og testamente

Donér din arv og støt døves ret til tegnsprog

Du kan være med til at forbedre døves levevilkår og ret til tegnsprog hele livet gennem din arv. Når du vil donere din arv, sker det gennem dit testamente. Derfor skal du oprette et, hvis du ikke allerede har gjort det.

Nemt, enkelt og gratis

For at gøre det nemt og enkelt for dig har vi sikret os, at du gratis (normalprisen er 695 kr.) kan oprette dit testamente gennem virksomheden Dokument24. Alt i processen er gratis for dig, der vil testamentere din arv til Danske Døves Landsforbund.

Sådan gør du: Fra oprettelse til underskrift

Du opretter dit testamente ved at svare på nogle spørgsmål via linket nederst på siden. Når alle spørgsmålene er besvaret, vil du kort efter pr. mail modtage dit testamente. Når du har dit testamente, skal du have det underskrevet af en notar hos en dansk domstol, som du kan booke tid hos via internettet eller af to vitterlighedsvidner, som du selv kan finde. Det skal bare være to, som er mindst 18 år og ikke har personlig interesse i dit testamente. Når du modtager dit testamente pr. mail, vil du også få mere information om, hvordan du underskriver dit testamente.

Ring eller skriv for spørgsmål og vejledning

Hvis du har spørgsmål til oprettelsen, eller blot har brug for råd og vejledning, kan du både rette skriftlig og telefonisk henvendelse til Dokument 24. Al rådgivning er gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din støtte

Ved at testamentere din arv til Danske Døves Landsforbund er du med til at give døve flere muligheder i fremtiden – og det skal du have tak for.

Scroll to Top