Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bliv medlem

Bliv medlem og støt døves ret til tegnsprog

Gennem et medlemskab af Danske Døves Landsforbund støtter du døves ret til tegnsprog. Alle kan blive medlem af Danske Døves Landsforbund.

Døvebladet fire gange om året

Som medlem af Danske Døves Landsforbund får du tilsendt vores medlemsblad, Døvebladet, fire gange om året. I hvert nummer sætter vi fokus på et aktuelt tema og kommer omkring både det politiske og det personlige i ind- og udland. 

Få indflydelse

Gennem dit medlemskab får du medbestemmelse og indflydelse på døves vilkår og ret til tegnsprog. På grund af dig kan vi forsat arbejde for at sikre døves ret til tegnsprog – hele livet.

Lokale tilbud

Når du bliver medlem af Danske Døves Landsforbund, skal du samtidig vælge en lokal medlemsforening, som du ønsker at støtte. I medlemsforeningerne kan du også møde andre døve og deltage i forskellige sociale, faglige og kulturelle arrangementer på dansk tegnsprog. 

Fonde, rådgivning og arrangementer

Som medlem af Danske Døves Landsforbund får du foruden ovenstående også mulighed for at søge legater og/eller økonomisk støtte hos forskellige fonde, deltagelse i vores kurser, foredrag og øvrige arrangementer til medlemspris samt mulighed for rådgivning og vejledning indenfor en række områder.

Scroll to Top