Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Stillingsopslag: Projektleder til Ordbog over Dansk Tegnsprog

Stillingsopslag: Projektleder til Ordbog over Dansk Tegnsprog

Stillingsopslag: Projektleder til Ordbog over Dansk Tegnsprog – måske er det dig?
8. april 2024

Projektleder til Danske Døves Landsforbund

I en nyoprettet stilling som projektleder for Ordbog over Dansk Tegnsprog (ODT) vil du blive ansvarlig for overleveringen af ODT fra Københavns Professionshøjskole til Danske Døves Landsforbund (DDL), som fremadrettet skal varetage driften og udviklingen af ODT.

Det betyder, at du i tæt samarbejde med DDL’s ledelse og ejerkredsen over ODT, som udover DDL tæller Københavns Professionshøjskole og Tegnsprogsrådet, vil blive ansvarlig for at følge den udviklingsplan, der er godkendt af Socialstyrelsen, samt sikre forankringen af ODT i fremtiden.

For at lykkes med opgaven skal du være struktureret og detaljeorienteret. Du skal kunne arbejde med mange interessenter, herunder bl.a. medarbejdere der skal ansættes som specialister, IT-udviklere og ikke mindst relevante politikere og embedsfolk.

ODT har eksisteret i mange år og er et uvurderligt opslagsværk for både private og fagfolk. Du har derfor en grundlæggende forståelse for formidling og dokumentation, og du forstår at overholde budgetter og udviklingsplaner. Rapportering til relevante styrelser og embedsfolk falder dig naturligt, og du har let ved at samarbejde med andre.

Som projektleder for ODT er det vigtigt, at du har en stor viden om og dyb forståelse for det politiske arbejde ODT er underlagt, herunder (men ikke begrænset til) uddannelses- og beskæftigelsespolitik, handicapområdet, kulturområdet og selvfølgelig en stor interesse for sprog og formidling. Altså er du klar til i tæt samarbejde med ledelsen at sikre DDL’s politiske dagsorden på området og at viden til relevante aktører er opdateret, fagligt funderet og klar til at blive brugt i den fortsatte indsats for døve, dansk tegnsprog og ODT.

Du kan tilpasse dig forskellige situationer, og ved, at kommunikation er på modtagers præmisser. Du er energisk og går aldrig på kompromis med budskabet, og kan med lethed formidle DDL’s budskaber og vigtigheden af ODT til alle.

Dine kvalifikationer

Du har overblik, arbejder struktureret og har en stor passion for politisk interessearbejde og i særdeleshed dansk tegnsprog. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har en brændende interesse for døves ret til tegnsprog – herunder retten til at kommunikere på eget modersmål.

Dansk tegnsprog er arbejdssproget i DDL, så vi forventer at du enten taler dansk tegnsprog eller er villig til at lære det.

Om Danske Døves Landsforbund

I Danmark er ca. 4.000 borgere døve og ca. 20.000 taler dansk tegnsprog. Bag ved hvert tal er et menneske. Et døvt barn, en ung eller en voksen – og de tusinder af andre, som ikke kan høre og derfor taler dansk tegnsprog. Danske Døves Landsforbund kæmper for døves ret til at blive inkluderet, ret til at være en del af samfundet og ret til at være en del af demokratiet. Omdrejningspunktet for vores arbejde er ret til dansk tegnsprog. Det mener vi er en menneskerettighed. Læs mere om vores arbejde på www.ddl.dk.

Danske Døves Landsforbund tilbyder dig

  • En spændende og fleksibel hverdag, der kombinerer kommunikation, dokumentation, fundraising og politik.
  • Et arbejde hvor din selvstændighed er i højsædet og hvor du har meget frie rammer.
  • Meget dygtige og dedikerede kollegaer.

Arbejdstid og arbejdsforhold

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Der kan forekomme aften- og weekendarbejde.
Løn efter aftale.

Ansættelse snarest muligt.

Arbejdsstedet

Den daglige arbejdsplads vil være Danske Døves Landsforbund, centralt i København.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning til Danske Døves Landsforbund pr. mail til ddl@ddl.dk mrk. ODT inkl. vedhæftet CV. Begge bedes fremsendt som pdf.

Ansøgningsfrist fredag den 3. maj kl.12:00.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Claus Staunstrup Nilsson på csn@ddl.dk

Stillingsopslaget kan du downloade her

Scroll to Top