Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Projektleder til Nationale Indsatser

Projektleder til Nationale Indsatser

Danske Døves Landsforbund (DDL) søger en engageret projektleder, der kan varetage og koordinere forskellige initiativer og projekter. Som projektleder hos os får du muligheden for at arbejde med spændende projekter og samarbejde med en dedikeret og passioneret gruppe kolleger.
4. juli 2023
Danske Døves Landsforbund

Stillingen indebærer
Du vil blive ansvarlig for at planlægge, implementere og evaluere forskellige nationale projekter og indsatser. Det inkluderer at identificere og definere projektets mål, udarbejde handlingsplaner, monitorere fremskridt og rapportere resultater til ledelsen og eksterne aktører.

Du får dine egne opgaver og ansvar blandt vores nationale indsatser. Det kan omfatte forskellige aktiviteter som dataindsamling og -analyse, udarbejdelse af rapporter og præsentationer, kontakt med samarbejdspartnere og interessenter samt budgetstyring.

Du vil arbejde på tværs af forskellige fagområder og samarbejde med kolleger og fagfolk inden for DDL’s nationale indsatser og efter vores vedtagne arbejdsprogram. Det indebærer tæt samarbejde internt og eksternt for at sikre en helhedsorienteret tilgang og kvalitet i vores projekter.

Du får derfor ansvaret for at sikre en effektiv ressourcestyring inden for projekterne, herunder tidsplanlægning, budgettering og koordinering. Du skal være i stand til at optimere og udnytte ressourcerne på en effektiv måde og sikre, at projekterne leveres inden for de fastsatte rammer.

Kvalifikationer og kompetencer
Du har sikkert tidligere erfaring med at drive projekter fra start til slut. Du har dokumenteret erfaring med projektledelse og gerne kendskab til projektledelsesværktøjer og -metoder.

Du har baggrund inden for et bredt tværfagligt felt og kan trække på viden og erfaring fra forskellige områder. Erfaring inden for sociale indsatser og fx undervisning er en fordel.

Du har gode analytiske evner og er i stand til at omsætte data og information til handling og mål.

Du er en dygtig kommunikator og kan formidle komplekse budskaber på en letforståelig måde. Du har gode samarbejdsevner og kan arbejde effektivt med forskellige interessenter.

Du er struktureret, organiseret og i stand til at jonglere med flere projekter og opgaver samtidigt. Du er fleksibel og kan tilpasse dig ændrede omstændigheder og krav.

Du deler vores engagement og passion for at gøre en forskel for døve i Danmark.

Du er motiveret af at arbejde i en lille organisation, hvor dit bidrag virkelig tæller, og hvor der er mulighed for at påvirke til positive forandringer. Du trives med at arbejde i en lille afdeling med en stor effekt for de mange døve, som DDL’s nationale indsatser er rettet mod. Læs evt. mere på www.ddl.dk

Du behøver ikke kunne alt, men er villig til at lære hurtigt. Dansk tegnsprog er arbejdssproget i Danske Døves Landsforbund, så det er en fordel hvis du taler dansk tegnsprog eller er parat til at lære det.

Om Danske Døves Landsforbund
I Danmark er der ca. 4.000 døve og ca. 20.000 taler dansk tegnsprog. Danske Døves Landsforbund kæmper for døves ret til at blive inkluderet, ret til at være en del af samfundet og ret til at være en del af demokratiet. Omdrejningspunktet for vores arbejde er ret til dansk tegnsprog. Det mener vi er en menneskerettighed.

Arbejdstid og arbejdsforhold
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde. Løn efter aftale og kvalifikationer.

Ansættelse: 1. oktober eller snarest muligt.

Arbejdsstedet
Den daglige arbejdsplads vil være Danske Døves Landsforbunds afdeling i Aarhus.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning til Danske Døves Landsforbund pr. mail til ddl@ddl.dk mrk. ”National afdeling” inkl. vedhæftet CV. Begge bedes fremsendt som pdf. Ansættelsessamtaler ventes at blive afholdt i første uge af september. 

Ansøgningsfrist: 11. august 2023 kl. 12:00. Vi ser frem til at høre fra dig.

Stillingsopslag til download

Scroll to Top