Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Vikingeborg, råhygge og tegnsprog – Skal du med til netværksmøde eller børnelejr?

Vikingeborg, råhygge og tegnsprog – Skal du med til netværksmøde eller børnelejr?

Den 19.-21. maj 2023 inviterer Danske Døves Landsforbund og Danske Døves Ungdomsforbund på en hyggelig og spændende weekend for familier med børn i alle aldre! Det specielle ved denne weekend er at der både vil være en netværksweekend for tegnsprogsfamilier og en børnelejr for tegnsproglige børn mellem 9-12 år.
27. februar 2023
Amine Skousgaard

Det betyder at weekenden vil være større, bedre og sjoverende end nogensinde før. Arrangementet er i år helt gratis at deltage i, og tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet her.

Weekenden foregår på Musholm Konferencecenter ved Korsør og vi vil blive indlogeret i hytter, hvor deltagere til netværksweekend og børnelejr vil bo i hver sin ende med egne børnepassere.

Netværksweekend

Ønsker du og din familie at skabe relationer til andre familier med døve forældre og/eller børn, der taler tegnsprog? Så er denne weekend noget for dig! I løbet af dagene vil der være en bladning af sociale aktiviteter og faglige indspark. Imens de voksne er til workshop om et stærkt fremtidigt netværksfællesskab, så kan børnene hygger sig med vores legesyge frivillige børnepassere.

Se programmet her.

Børnelejr

Er du mellem 9-12 år og har et ønske om at have det sjovt sammen med jævnaldrende? Så meld dig til børnelejren, hvor vi skal hygge os med forskellige lege, fysiske udfordringer og en udflugt til en rigtig vikingeborg sammen med friske børnepassere. Der er plads til ca. 10 børn i alt.

Hvis deltagernes forældre ikke selv deltager i netværksweekenden, skal man aflevere og afhente børnene på stedet.

Praktiske oplysninger

Weekenden starter med ankomst mellem kl. 15 og 17 fredag og efter to dage med hygge rejser vi hjem kl. 10 om søndagen. Der vil være tegnsprogstolke til stede hele weekenden, så det er ikke et krav, at hverken du eller dit barn kan tale tegnsprog. Alle måltider er inkluderet.

Scroll to Top