Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Donorer og bidragsydere

Donorer og bidragsydere

Tak. Du har gennem dit bidrag støttet døve og sunde tegnsprogsfællesskaber for alle, som taler tegnsprog.

Donationer og bidrag

Når du som privatperson donerer til døvesagen, er du med til at støtte de 4.000 døve danskere, der har dansk tegnsprog som deres modersmål – og de mange hundredetusinder døve, som Danske Døves Landsforbund støtter gennem vores internationale projekter.  Du støtter samtidig også de mange millioner af pårørende til døve samt fagprofessionelle, der gennem deres virke eller privatliv også taler tegnsprog.

Nationale projekter og indsatser

Dit bidrag går til at sikre døve ligestilling samt tilgængelighed i Danmark på en lang række områder. Det tæller blandt andet ældrevejledning på tegnsprog, en vågetjeneste for døende døve, hotline på tegnsprog samt vores besøgsvennetjeneste, som hver eneste dag hjælper døve ud af isolation og ensomhed.

Internationale projekter og indsatser

Dit bidrag er med til at sikre døve i vores partnerlande adgang og ret til tegnsprog – hele livet. Det gør vi blandt andet ved at oprette tegnsprogstolkeuddannelser, uddanne og styrke døve organisationer til at udføre menneskerettighedsarbejde i deres eget land samt at sikre døve ligestilling inden for en lang række områder.

Scroll to Top