Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Årets Frivillig 2024 er blevet kåret

Årets Frivillig 2024 er blevet kåret

Prisen Årets Frivillig 2024 gik til Gudrun ‘Gugga’ Sønnichsen, der modtog prisen på Danske Døves Landsforbunds sekretariat onsdag den 7. februar.

 

Gudrun ‘Gugga’ Sønnichsen blev kåret som Årets Frivillig 2024
8. februar 2024
Danske Døves Landsforbund
🥇Årets Frivillig 2024🥇
Det frivillige arbejde er grundstammen i Danske Døves Landsforbund. Forbundet blev til takket være frivillige ildsjæle, og hvis det er noget, forbundet er stolte af, så er det, at mere end 100 døve frivillige er tilknyttet forbundet den dag i dag. Deres utrættelige arbejde med alt fra opdækning til konferencer over en-til-en besøg eller samtaler med døve i svære livssituationer til at være dér for nogen på dansk tegnsprog i deres sidste stund på Jorden, er helt uden sidestykke.
I år blev det Gudrun ‘Gugga’ Sønnichsen, der modtog prisen som Årets Frivillig 2024. Ud af de mere end 20 kandidater, der blev indstillet til prisen, var hun den, der havde modtaget flest stemmer. For hendes store og uundværlige engagement – og også til alle jer andre frivillige derude (både i Danske Døves Landsforbunds regi og andre steder i døveverdenen) – vil forbundet rette en oprigtig tak. Hver en indsats tæller, og som frivillig er I med til at gøre verden til et bedre sted at være i for døve. 🌻
Scroll to Top