Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Danske Døves Ungdomsforbund lukker som selvstændigt forbund

Danske Døves Ungdomsforbund lukker som selvstændigt forbund

Danske Døves Ungdomsforbund takkede af som selvstændigt forbund ved en ekstraordinær generalforsamling den 16. december – og genopstår som DDUdvalg under Danske Døves Landsforbund.

 

Danske Døves Ungdomsforbund genopstår som DDUdvalg under Danske Døves Landsforbund
8. januar 2024
Danske Døves Landsforbund

Den 16. december 2023 blev der afholdt en ekstraordinær generalforsamling for Danske Døves Ungdomsforbund (DDU). Der var kun et punkt på programmet: Nedlæggelse af forbundets virke – og starten på et DDUdvalg under Danske Døves Landsforbund pr. 1. januar 2024.

Samtlige fremmødte medlemmer af Danske Døves Ungdomsforbund vedtog enstemmigt, at Danske Døves Ungdomsforbund skulle nedlægges og omdannes til et ungdomsudvalg under Danske Døves Landsforbund. DDU’s sidste forperson, Emilo Christensen, delte nyheden på den nu omdøbte Facebookside for Danske Døves Ungdomsforbund (DDUdvalg), som du kan tilgå via dette link (kræver et Facebooklogin).

Efter 29 års eksistens – Danske Døves Ungdomsforbund blev stiftet den 18. november 1994 – findes der ikke længere et selvstændigt ungdomsforbund. Men det er ikke ensbetydende med at den døve ungdom ikke længere har en forkæmper. DDUdvalg vil forsat arbejde for, at der stadig er tilbud og tiltag målrettet den døve ungdom. Danske Døves Landsforbund vil tillige bakke op om de initiativer, DDUdvalget igangsætter til gavn for unge døve i Danmark.

Afdelingen kan kontaktes på ung@ddl.dk – alternativt på ddu@ddl.dk.

Scroll to Top