Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Årets frivillige 2024

Årets frivillige 2024

For femte år i træk hylder Danske Døves Landsforbund (DDL) den store frivillige indsats, som vores mere end 100 frivillige står for.
18. oktober 2024

Det gøres ved uddelingen af den årlige pris “Årets frivillige”. Tidligere vindere af prisen er Freddy Rasmussen og Mischa Bøgvald fra Næstved Døveforening (2020), Torsten Guhle fra Tegnbuen (2021), Henrik Hamborg Andersen (2022) og Gudrun ’Gugga’ Sønnichsen (20023).

Hvem skal have prisen i 2024?
Prisen gives til en person, der yder eller har ydet en helt særlig indsats til gavn for DDL’s medlemmer. I år har vi valgt at opstille 3 kategorier for at kunne komme i betragtning til prisen

  • har ydet en ulønnet indsats i ét af DDL’s sociale indsatser i 2024
  • har ydet en ulønnet indsats som DDL-repræsentant i DH-regi i 2024
  • har ydet en ulønnet indsats i én af DDL’s medlemsforeninger i 2024

Alle, som er medlem af DDL, kan indstilles til prisen. Bemærk dog, at medlemmer af DDL’s hovedbestyrelse ikke kan modtage prisen. Alle medlemmer, herunder flere medlemmer sammen, kan indstille frivillige til prisen.

Årets frivillige 2024 får udover anerkendelsen også en særlig gave til en værdi af 1.000 kroner.

Frist for indstilling

Sidste frist for at indsende dit bud på, hvem årets frivillige skal være, er fredag den 15. januar 2025. Når du sender dit bud, skal du enten sende os en video eller en e-mail, hvor du fortæller, hvem du indstiller til prisen, men også hvorfor vedkommende fortjener at blive kåret til årets frivillig.

Du kan sende din e-mail eller video til sd@ddl.dk.

Er du i tvivl, om din kandidat er dækket af de tre kategorier, er du velkommen til at kontakte Serhat for yderligere spørgsmål på sd@ddl.dk.

Scroll to Top