Undervisningspulje ansøgning

Ansøgning til Undervisningspuljen

Herunder kan du udfylde din ansøgning til vores undervisningspulje. Puljen yder tilskud til undervisning, der har følgende formål: At give jer og jeres medlemmer kompetencer til at gennemføre onlinearrangementer. Herunder viden om hvordan man bruger ZOOM, StreamYard, Kahoot, m.m. – I skal skrive en ansøgning, hvori I beskriver rammerne for undervisningen og hvad der skal undervises i – samt hvem og hvordan, der skal undervises. Projektet yder helt konkret tilskud til: undervisningskonsulenthonorar, uddelingskopier samt lettere kost. Ubrugte midler refunderes – og forventer I deltagerbetaling, skal det også noteres i budgettet, da det kan modregnes det tilskudsstørrelse, I søger om.

Puljen kræver, at I kan kvittere for evt. forbrug, da dette skal registreres hos vores revisor ved endt projektperiode (31.12.2021). Kan I ikke fremvise/fremskaffe relevante kvitteringer, skal det beløb, som I ikke kan redegøre for, refunderes.

For ansøgninger til puljen gælder, at behandlingstiden kan vare op til 14 dage. Vi sender en bekræftelseskvittering senest 48 timer efter at vi har modtaget en ansøgning (weekender, helligdage samt ferie- og fridage er undtaget fra ovenstående ansøgningsretningslinjer).

De næste fire behandlingsudvalgsmøder finder sted den 12. og 26. maj samt den 11. og 25. juni.

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Tak for din ansøgning. Den vil blive behandlet ved førstkommende behandlingsudvalgsmøde.
Fjern filer
Maksimal filstørrelse: 10MB
Har du krydset af ved 'Ja', skal du huske at vedhæfte kvitteringer herunder.
Fjern filer
Maksimal filstørrelse: 10MB
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site