Støt og vind!

Vind alle øllene til dit julearrangement og bliv festens midtpunkt!

Støt DDL og vind en kasse specialdesignet tegnsprogsøl

Deltag i DDL’s julelotteri, og vind 24 halvliters specialdesignede tegnsprogsøl fra Mikkeller.

Vi udlodder 5 kasser á 24 halvliters tegnsprogsøl til alle, som er medlem af DDL.

Send en SMS til 1245 med teksten ”DDL” og deltag i konkurrencen. Et lod koster 10,- og du kan deltage flere gange for at øge dine vinderchancer.

Konkurrencen løber fra 1. december til 14. december. Sidste chance for at deltage er den 14. december klokken 12. De fem vindere udtrækkes samme dag og får direkte besked pr. sms.

SMS-lotteri

Det er KUN DDL's medlemmer, der kan deltage i SMS-lotteriet, så chancen for at vinde er STOR! Du skal bare sende en SMS for at deltage. Skriv: DDL og send beskeden til 1245, så deltager du i lotteriet om fem kasser á 24 halvliters specialdesignede tegnsprogsøl samtidig med du støtter DDL's arbejde.

Det koster 10 DKK at sende en SMS, og pengene går til DDL's arbejde med at styrke og fremme dansk tegnsprog og døves rettigheder. Husk, at jo flere SMS'er du sender, jo større er dine chancer for at vinde en kasse tegnsprogsøl til dit julearrangement.

Du må sende op til 14 SMS'er om dagen. Den heldige vinder trækkes den 14. december 2021 kl.12. Vinderen får direkte besked pr. SMS.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site