Vind et ophold på Comwell!

Danske Døves Landsforbund kæmper for dansk tegnsprog

I år er det fem år siden, at dansk tegnsprog blev anerkendt, men der er stadig behov for at sikre døves ret til dansk tegnsprog. Derfor kæmper vi fx for flere kulturtilbud på tegnsprog, mere forskning i dansk tegnsprog og døves ret til tegnsprogstolkning på alle områder.

DDL er økonomisk udfordret

Arbejdet koster penge, men DDL er i en vanskelig situation, fordi vores tilskud bliver mindre år for år. På seks år er medarbejderstaben næsten halveret, men nu kan DU give en hånd med. Du kan støtte DDL's arbejde OG være med i et lotteri samtidig.

Støt DDL og vind et skønt hotelophold

Deltag i sms-konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde et ophold for to personer. Det kan være, du vil nyde et ophold med spa, golf eller en rigtig gourmetmiddag. Den heldige vinder bestemmer selv, hvor og hvordan gavekortet på 3.000 DKK skal bruges på et af COMWELL's mange hoteller i Danmark.

Lotteri

Det er KUN DDL's medlemmer, der kan deltage i lotteriet, så chancen for at vinde er STOR! Du skal bare sende en SMS for at deltage. Skriv: DDL og send beskeden til 1245, så deltager du i lotteriet om et dejligt weekendophold for to personer samtidig med du støtter DDL's arbejde. Det koster 25 DKK at sende en SMS, og pengene går til DDL's arbejde med at styrke og fremme dansk tegnsprog og døves rettigheder. Husk, at jo flere SMS'er du sender, jo større er dine chancer for at vinde et skønt ophold på et luksushotel. Du må sende op til 14 SMS'er om dagen. Den heldige vinder trækkes den 13. maj 2019 kl.12. Vinderen får direkte besked pr. SMS.

Konkurrencebetingelser

Kun DDL’s medlemmer kan deltage i lotteriet. Man deltager ved at sende en SMS og opkræves 25 DKK via telefonregningen for hver sendt SMS. Man kan også deltage ved at sende 25 kr. på mobilepay til 18445. Vinderen udtrækkes d. 13. maj 2019, og personen vil få direkte besked pr. SMS. Præmien er et gavekort på 3.000 DKK til Comwell’s hoteller i Danmark og kan frit benyttes som det passer vinderen. Ved at deltage i lotteriet accepterer man, at ens navn bliver offentliggjort på www.ddl.dk efter den 14. maj 2019. Hovedbestyrelsesmedlemmer og personale på DDL kan ikke deltage i konkurrencen. Præmien er skattefri for vinderen.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site