Indsamlinger

Indsamlinger

Danske Døves Landsforbund samler løbende penge ind til vores arbejde for døve og hørehæmmede. Vores indsamlingsarbejde foregår via udsendelse af indsamlingsbreve og SMS samt salg af vores produkter, som du kan se under punktet "Køb og støt".

Bliver du kontaktet, og er du på nogen som helst måde i tvivl, om det er Danske Døves Landsforbund, du støtter, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon 20 90 06 60 eller skrive til os på mail ddl@ddl.dk.

Indsamlinger 2021

Vi indsamler pr. SMS og breve.

Brev-indsamlinger foregår to gange årligt.

Du kan tilmelde dig vores brev-indsamlinger ved at skrive en mail til Danske Døves Landsforbund på ddl@ddl.dk med dit navn og din adresse samt et tilsagn om at ville modtage brev-indsamlinger to gange årligt.

SMS-indsamlinger foregår en gang i kvartalet.

Marts 2021 har vi fokus på døve kvinders ligestilling. Døve kvinder har nemlig dobbelt så svært ved at få arbejde som andre kvinder. Knap 48% af kvinder med handicap - inklusive døve - står udenfor arbejdsmarkedet. Vil du gerne støtte den sag og døve kvinders ligestilling, kan du sende en SMS-donation til 1245. Det sker på to måder:

1) Send et engangsbeløb pr. sms til 1245 med ordlyden "DØV" efterfulgt af det beløb, du vil donere. 

  • DØV 50
  • DØV 150
  • DØV 200

2) Fast månedlig donation pr. sms: Her kan du støtte hver måned med hhv. 50, 100 og 150 kroner. Send en sms til 1245 med følgende tekst:

  • TEGNSPROG 50
  • TEGNSPROG 100
  • TEGNSPROG 150

Herigennem får du også besked, når vi laver nye indsamlinger.

Du kan altid afmelde dig vores servicemeddelelser ved at sende en SMS med følgende ordlyd: "TEGNSPROG STOP" til 1245.

Bankoplysninger

Danske Døves Landsforbund anvender følgende konto 7670 0002089535 i forbindelse med vores indsamlingsarbejde. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt afsenderen af en kampagne rent faktisk er Danske Døves Landsforbund, beder vi dig tjekke bankoplysningerne, som anvendes. 

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site