Indsamlinger

Indsamlinger

Danske Døves Landsforbund samler løbende penge ind til vores arbejde for døve og hørehæmmede. Vores indsamlingsarbejde foregår via udsendelse af indsamlingsbreve og SMS samt salg af vores produkter, som du kan se under punktet "Køb og støt".

Bliver du kontaktet, og er du på nogen som helst måde i tvivl, om det er Danske Døves Landsforbund, du støtter, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon 20 90 06 60 eller skrive til os på mail ddl@ddl.dk.

Indsamlinger 2021

Vi indsamler pr. SMS og breve.

Brev-indsamlinger foregår to gange årligt.

Du kan tilmelde dig vores brev-indsamlinger ved at skrive en mail til Danske Døves Landsforbund på ddl@ddl.dk med dit navn og din adresse samt et tilsagn om at ville modtage brev-indsamlinger to gange årligt.

SMS-indsamlinger foregår en gang i kvartalet.

Ellers kan du støtte ved at sende en SMS-donation til 1245. Det sker på to måder:

1) Send et engangsbeløb pr. sms til 1245 med ordlyden "DØV" efterfulgt af det beløb, du vil donere. 

  • DØV 50
  • DØV 150
  • DØV 200

2) Fast månedlig donation pr. sms: Her kan du støtte hver måned med hhv. 50, 100 og 150 kroner. Send en sms til 1245 med følgende tekst:

  • TEGNSPROG 50
  • TEGNSPROG 100
  • TEGNSPROG 150

Herigennem får du også besked, når vi laver nye indsamlinger.

Du kan altid afmelde dig vores servicemeddelelser ved at sende en SMS med følgende ordlyd: "TEGNSPROG STOP" til 1245.

Indsamling efteråret 2021

Indsamling efteråret 2021

Efterårets indsamling har fokus på døve kunstnere. Døve kunstnere har nemlig en unik indgangsvinkel til kunsten i kraft af deres position som en dobbeltminoritet. Døve har qua deres høretab et handicap, men fordi de qua tegnsprog også har et sprog, som skiller sig fra andres sprog, har de også en kulturel udgangspunkt.

Kunsten er også en måde at vise, at der er mere ved et menneske end det at kunne høre eller ej.  Døvekunsten er netop vigtig, fordi den er med til at styrke døves kulturelle identitet, og giver dem en følelse af, at det at være døv er at være del af en unik dobbeltminoritet med sin egen kultur og sit eget sprog - tegnsproget.

Alle kunstnerne samt værkerne i kalenderen fortæller noget om det at leve et liv som døv og tegnsprogstalende. Om at stå ved, og værne om, deres ret til tegnsprog – hele livet.

Vil du støtte døvekunsten, kan du donere 125 kr til DDL og få tilsendt et eksemplar af vores kunstkalender, som vi har udviklet i samarbejde med 12 kunstnere fra ni forskellige lande. Kontakt DDL på mail (ddl@ddl.dk) og bestil dit eksemplar af kunstkalenderen.

Bankoplysninger

Danske Døves Landsforbund anvender følgende konto 7670 0002089535 i forbindelse med vores indsamlingsarbejde. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt afsenderen af en kampagne rent faktisk er Danske Døves Landsforbund, beder vi dig tjekke bankoplysningerne, som anvendes. 

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site