Indsamlinger

Indsamlinger

Danske Døves Landsforbund samler løbende penge ind til vores arbejde for døve og hørehæmmede. Vores indsamlingsarbejde foregår via udsendelse af indsamlingsbreve og SMS samt salg af vores produkter, som du kan se under punktet "Køb og støt".

Bliver du kontaktet, og er du på nogen som helst måde i tvivl, om det er Danske Døves Landsforbund, du støtter, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon 20 90 06 60 eller skrive til os på mail ddl@ddl.dk.

Indsamlinger 2022

Vi indsamler pr. SMS og breve.

Brev-indsamlinger foregår to gange årligt.

Du kan tilmelde dig vores brev-indsamlinger ved at skrive en mail til Danske Døves Landsforbund på ddl@ddl.dk med dit navn og din adresse samt et tilsagn om at ville modtage brev-indsamlinger to gange årligt.

SMS-indsamlinger foregår en gang i kvartalet.

Ellers kan du støtte ved at sende en SMS-donation til 1245. Det sker på to måder:

1) Send et engangsbeløb pr. sms til 1245 med ordlyden "DØV" efterfulgt af det beløb, du vil donere. 

  • DØV 50
  • DØV 150
  • DØV 200

2) Fast månedlig donation pr. sms: Her kan du støtte hver måned med hhv. 50, 100 og 150 kroner. Send en sms til 1245 med følgende tekst:

  • TEGNSPROG 50
  • TEGNSPROG 100
  • TEGNSPROG 150

Herigennem får du også besked, når vi laver nye indsamlinger.

Du kan altid afmelde dig vores servicemeddelelser ved at sende en SMS med følgende ordlyd: "TEGNSPROG STOP" til 1245.

Indsamling til gavn for døve ukrainske flygtninge i Danmark

Indsamling til gavn for døve ukrainske flygtninge i Danmark

Mere end 2000 døve ukrainere er flygtet fra krigen, og flere finder vej til Danmark. Men de kommer helt uden penge, medicin eller mad. Danske Døves Landsforbund hjælper de døve flygtninge med gavekort til indkøb og til at finde sig til rette i Danmark når de er ankommet. Du kan hjælpe de døve voksne og børn, som er flygtet fra krigen, ved at give et bidrag. Hver en krone gør en stor forskel for de døve flygtninge og deres familier. Tak.

  • Hjælp DDL med at hjælpe døve ukrainere. SMS 'NU' til 1245 og støt med 100 kr.
  • Døve flygtninge har brug for din hjælp. Støt med et selvvalgt beløb via MobilePay på nummer 18445. Skriv 'Ukraine' i kommentarfeltet.
  • Du kan være med til at hjælpe døve ukrainere i Danmark. Støt via bankoverførsel til Ringkjøbing Landbobank på konto nr. 7670 2126469
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site