Døvekunstkalender 2022 - 40% RABAT!

Døvekunstkalender 2022 - 40% RABAT!

Et unikt samarbejde med 12 forskellige kunstnere fra ni lande

Kunstkalenderen er resultatet af et unikt samarbejde med 12 forskellige kunstnere fra ni lande, heriblandt Danmark, Sverige, Island, Rusland, England, Sudan, Rwanda, Senegal og USA. Det unikke ved kunstkalenderen er, at alle kunstnerne er døve og har tegnsprog som deres førstesprog.

Vores kunstkalender for 2022 er en fortælling om en ofte overset dobbeltminoritet og sprog. At være del af et rigt og givende tegnsprogsfællesskab, som tæller mere end 70 millioner medlemmer verden over. Alle kunstnerne samt værkerne i kalenderen fortæller noget om det at leve et liv som døv og tegnsprogstalende. Om at stå ved og værne om deres ret til tegnsprog – hele livet. 

Kunsten er nemlig en måde at vise, at der er mere ved et menneske end det, som umiddelbart er synligt. Døvekunsten er netop vigtig, fordi den er viser, at der er mere ved et menneske end det at kunne høre eller ej. Døvekunsten styrker døves kulturelle identitet, og giver døve en følelse af, at det at være døv er at være del af en unik dobbeltminoritet med sin egen kultur og sit eget sprog - tegnsproget.

En gave, der giver mening

Vil du gerne give en døvekunstkalender i gave til en, du holder af - eller selv have den hængende på din væg? For 75 kroner + porto kan du både støtte døvekunsten og få et eksemplar til eget brug.

Du kan også vælge at snuppe tre kalendere for 200,- + porto. Vi har trykt et begrænset oplag med 500 eksemplarer, så skynd dig at få bestilt den, før vi melder alt udsolgt.

Det gør du ved at skrive til os på ddl@ddl.dk med oplysninger om antal samt en adresse, kalenderen skal sendes til. Du kan også vælge at hente kalenderen på vores kontorer i Aarhus og i København i vores åbningstid. Dette skal ske efter aftale.

Beløbet overfører du via MobilePay på nummeret 18445, når bestillingen er blevet bekræftet. Du kan også overføre via netbank til Ringkjøbing Landbobank på følgende konto nr.: 7670-0002160708. I emnefeltet bedes du oplyse dit navn samt ordet "bidrag".

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site