Vil du selv bestemme over din arv?

Vil du selv bestemme over din arv?

Der er mange gode grunde til at oprette et testamente. Det giver dig mulighed for selv at bestemme, og det er også din bedste garanti for, at der ikke opstår misforståelser om, hvordan din arv skal fordeles.

Med et testamente kan du selv bestemme

Arveloven blev ændret i 2008, så den giver dig bedre mulighed for selv at bestemme over din arv. Det kræver dog, at du opretter et testamente, hvis du vil udnytte mulighederne.

Når du opretter testamente, tænker du naturligvis først og fremmest på dine nærmeste. Men måske har du og dine arvinger også overskud til at tænke på andre. Hvis du opretter et testamente, har du mulighed for at give penge til en organisation eller forening, som du ønsker at støtte.

Hvorfor vælge Døvefonden?

Døvefonden støtter DDL's arbejde for tegnsprogstalende døve og hørehæmmedes vilkår i samfundet. Derudover støtter Døvefonden tegnsprogstalende døve og hørehæmmedes konference- og uddannelsesaktiviteter, projekter der går nye veje for at skabe bedre forhold for døve samt forskning i dansk tegnsprog. Læs mere på Døvefondens egen hjemmeside: www.døvefonden.dk.

Døvefonden samarbejder med Legal Desk

Døvefonden har indgået et samarbejde med Legal Desk (www.legaldesk.dk), som vil oprette gratis simple testamenter eller et legat for dig, som støtter, hvori du kan testere penge til Døvefondens arbejde. Du kan bruge Legal Desks formular uanset, om du allerede har et testamente eller ej. Dette legat er helt gratis for dig, som støtter, og du vælger selv, om du vil underskrive legatet foran notar eller foran vitterlighedsvidner. Du kan oprette dit legat til Døvefonden gratis hos Legal Desk her.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site