Vind et ophold på Comwell!

#Politik #Tegnsprog #Arbejdsmarked #Børn og unge #Kultur #Seniorer #Tilgængelighed #Uddannelse #Udviklingsarbejde

5. april 2019

Deltag i DDL's lotteri, og få chancen for at vinde et hotelophold for to personer. Det koster 25 kr. pr. SMS og du kan sende op til 14 SMS'er om dagen.

Når DDL's landsformand har brug for at slappe af og har et par dage fri, så synes han det er skønt at komme ud. På et luksushotel kan virkelig nyde livet og lade sig forkæle. Måske har du det også sådan? Eller måske du hellere vil spille golf og gå lange ture i naturen? Eller på spaophold med varme bobler og massage? Eller måske et gourmetophold med god mad og vin?

Uanset hvad, så har du nu muligheden for at komme afsted! Hvis du er medlem af DDL, så kan du deltage i vores lotteri. Du skal blot sende en SMS med teksten DDL til 1245, så deltager du i lodtrækning om et dejligt weekendophold for to personer efter eget valg på et af COMWELL's mange hoteller i Danmark.

En SMS koster 25 kroner, og pengene går direkte til DDL’s arbejde for at styrke dansk tegnsprog og døves rettigheder.

Lotteriet kører frem til den 13. maj kl. 12, så skynd dig at sende en SMS, så du også er med i lodtrækningen om en luksusweekend for to. Du må gerne sende flere SMS’er, jo flere du sender, jo større er dine chancer for at vinde.

Husk at det kun er medlemmer af DDL, der kan deltage.

Du kan læse mere om lotteriet og konkurrencebetingelserne her.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site