Tegnsprogstolket Emil fra Lønneberg besøger Horsens

#Arrangementer #Børn og unge #Kultur #Tegnsprog #Tilgængelighed

Tegnsprogstolket Emil fra Lønneberg besøger Horsens

18. december 2018

Efter successen med den tegnsprogstolkede teaterforestilling 'Emil fra Lønneberg' i København kommer turen til Horsens Ny Teater den 17. februar 2019.

Den 17. februar kl. 16 kan du helt ekstraordinært opleve den succesfulde teaterforestilling "Emil fra Lønneberg" i en tegnsprogstolket version på Horsens Ny Teater i Horsens.

Forestillingen er arrangeret af DDL som en del af arbejdet med at få kulturen bredt ud til så mange som muligt. Her har DDL også sørget for at der i første omgang er reserveret 20 særbilletter til døve og hørehæmmede teatergæster. Der er dog muligt at skaffe flere billetter til forestillingen.

Forestillingen er for familier med børn fra 5 år.

OM FORESTILLINGEN:
Astrid Lindgrens elskede historie om skarnsknægten med et hjerte af guld!

”EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. Nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. ”Jeg gjorde det bare af godhed”, siger Emil, men det har far lidt svært ved at forstå, som han står dér med musefælden på storetåen. Emil er fuld af gode ideer – men det ender tit galt, og så må han en tur på værkstedet for at sidde og tænke lidt over sine gale streger, mens han snitter træmænd. Næsten 100 træmænd er det efterhånden blevet til.

Malkepigen Line er overbevist om, at Emil ender i helvede. Men Emils bedste ven, gårdskarlen Alfred og lillesøster Ida, synes begge, at Emil er god nok, præcis som han er. Og selvom mor Alma vrider sine hænder i fortvivlelse over Emils uheldige hittepåsomhed, så aner hun en kommende sognerådsformand i sin kærlige og kloge søn.

I Folketeatrets nye version af Emil fra Lønneberg er der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen; når Ida hejses op i flagstangen; når Kommandusen falder i Emils ulvefælde; når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer, og når vi møder Tyttebær-Maja, Tumbe-Jokum, Bette-Rikke og alle de andre vidunderlige figurer fra Astrid Lindgrens fortælling om skarnsknægten med hjertet på rette sted.

Forfatter: Astrid Lindgren
Oversættelse og bearbejdelse: Ninette Mulvad
Instruktion: Leiv Arne Kjøllmoen
Scenografi: Nadia Nabil
Kapelmester: Anders Ortman

Medvirkende: Michael Slebsager, Peder Holm Johansen, Jesper Riefensthal, Morten Bo Koch, Sofie Alhøj, Tine Gotthelf, Asta Kamma August, Lisbeth Gajhede, Christine Gaski, Siff Hebe Vintersol

 

BILLETSALG:
Billetter kan købes ved henvendelse til Horsens Ny Teaters billetsalg på nr. 75602344 eller pr. mail på billetsalg@hnt.dk.

Skriv i din henvendelse, at du ønsker billetter til tolket forestilling. Så vil billetkontoret sørge for at tildele dig de rigtige pladser i forhold til tolkens placering på scenen. Vil du gerne have en ledsager med til forestillingen, skal du også henvende dig til billetkontoret derom.

Prisen for en billet ligger mellem 165 - 295 kroner.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site