Tegnsproget teaterforestillinger

#Kultur #Tegnsprog #Tilgængelighed #Arrangementer

Tegnsproget teaterforestillinger

17. december 2018

DDL har arrangeret, at teatergruppen Gaarde & Bang besøger to døveforeninger med forestillingen ’7 fabelagtige fortællinger’.

Teaterduoen Ditte Gaarde og Flemming Bang gæster til januar to foreninger med deres teaterforestilling "Syv Fabelagtige Fortællinger". Vil du gerne se forestillingen, kan du gribe chancen nu i Fredericia og Odense. Forestillingerne er arrangeret af DDL som en del af arbejdet med at få kulturen bredt ud til så mange som muligt.

OM FORESTILLINGEN
Gaarde og Bang mødes tilfældigt og et nyt venskab opstår. Via deres fælles interesse for kommunikation og troen på at smilet er den korteste vej til at nedbryde sproglige og kulturelle barrierer mellem mennesker; løser de muligvis denne udfordring.
Netop dette venskab og arbejde er udgangspunktet for Syv Fabelagtige Fortællinger og det er grundlæggende ønsket, at alle typer befolkningsgrupper, minoriteter som majoriteter, kan følge med og få ny indsigt.

Syv Fabelagtige Fortællinger belyser hvordan fremmede med forskellig kultur og sprog kan kommunikere - og kan de overhovedet det? Hvorfor er det nogle gange udfordrende? Er det angsten for det fremmede, det ukendte, forskelligheder der bygger barrierer op?

Fælles kulturelle oplevelser, nysgerrighed, åbenhed og mod kan nedbryde fordomme om dette fremmede og dermed kan vi som mennesker lettere komme frem til autentisk samvær!

SPILLETIDER
Fredag d. 25. januar spilles i Fredericia Døveforening kl 19.00
Lørdag d. 26. januar spilles i Fyns Døveforening – tidspunktet endnu ikke på plads, vi opdaterer.

Forestillingerne er med fri entre for alle.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site