Stillingsopslag: Projektmedarbejder til DDL's projekt 'døve asylansøgere'

#Arbejdsmarked #Tegnsprog

Stillingsopslag: Projektmedarbejder til DDL's projekt 'døve asylansøgere'

4. januar 2018

Er du selvstændig, initiativrig og tegnsprogsstærk? Så er du måske vores nye projektmedarbejder!

Danske Døves Landsforbund har fået midler til et nyt projekt for døve asylansøgere. Projektet skal forhindre, at døve asylansøgere bliver isolerede pga. manglende kommunikation på tegnsprog. På sigt skal projektet skabe fundament for bedre integration af døve asylansøgere, der opnår opholdstilladelse i Danmark.

Du skal være dygtig til projektarbejde og til at planlægge og strukturere din hverdag. Du skal blandt andet arbejde med:

1) AT SKABE KONTAKT

Som projektmedarbejder skal du være opsøgende i forhold til døve asylansøgere og du skal være god til at skabe en god, tillidsfuld kontakt, så asylansøgerne er trygge ved at være med i projektet. Det er afgørende, at du er god til dansk tegnsprog, men også at du er i stand til at kommunikere med døve asylansøgere på andre tegnsprog.

2) INFORMATION

Du skal sørge for, at asylcentrene bliver klædt på med viden om at være døv asylansøger og de særlige udfordringer, det giver. Du skal være indstillet på at komme ud til medarbejdere, som har absolut ingen kendskab til døve og det at være døv. Du skal derfor være brobygger og formidlingsagent - og gå til opgaven med tålmodighed og hjælpsomhed. Du skal også løbende informere DDL’s medlemmer om projektet via DDL’s kanaler.

3) FRIVILLIGE BESØGSVENNER

Af projektbeskrivelsen fremgår det, at vi forventer 20 frivillige besøgsvenner fordelt over hele landet. Du skal være indstillet på at gøre et stort stykke arbejde for at få rekrutteret så mange frivillige. Derfor skal du have et bredt og stort netværk i døveverdenen, da rekruttering gennem bekendte ofte er den mest effektive måde.

4) BISIDDERE

Du skal i samarbejde med projekts tovholder udarbejde og implementere en bisidderordningen. Bisidderne skal klædes på med viden om bisidderrollen både i forhold til personlige og faglige kompetencer, så du skal være god til at formidle.

5) BREDT SAMARBEJDE

Sidst men ikke mindst skal du være indstillet på at samarbejde bredt med DDL’s tætte samarbejdspartnere som f.eks. CFD og Castberggård, men du skal også være opsøgende og samarbejdende med andre organisationer og myndigheder, der kan understøtte projektet. Som projektmedarbejder er det dit ansvar at få gjort projektet til virkelighed, og sikre at vi opnår de mål, der er sat for projektet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med projekts tovholder Katrine Eskelund, der er ansvarlig for at følge op på projektets fremdrift og afrapportering. Du skal være indstillet på en del rejseaktivitet i hele Danmark, da døve asylansøgere er spredt i hele landet. Der vil også forekomme aften- og weekendarbejde. Det er fordel, hvis du kan stille bil til rådighed. Der afregnes kilometer efter statens lave kørselstakst.

Arbejdspladsen er placeret i Aarhus på kontor med projekts tovholder, så du skal være frisk på at være på en lille arbejdsplads i hverdagen. Der kan dog være mulighed for at arbejdspladsen bliver i København. Du er selvfølgelig en del af DDL’s sekretariat ligegyldigt, hvor du sidder, og du refererer til DDL’s direktør.

Arbejdstiden er 15 timer i gennemsnit pr. uge. Timelønnen er 200 kr. brutto (altså inkl. pension). Stillingen er tidsbegrænset indtil d. 31.12.2019. Der er ansøgningsfrist d. 7.1.2018. Send din ansøgning til job@ddl.dk.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Per Fruerled på pf@ddl.dk. Der er samtaler i Aarhus fredag d. 12.1.2018. Du kan læse mere om projektet i den vedhæftede fil.

Filer

Download Stillingsopslag_projektmedarbejder_doeve_asylansoegere.pdf

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site