Stærkere sammen i verden

#Arrangementer #Tegnsprog #Udviklingsarbejde

3. december 2021

I denne uge har Danske Handicaporganisationer (DH) lanceret kampagnen #StærkereSammeniVerden.

”Vi har samme oplevelser. Vi har stået over for de samme barrierer, vi forstår hinanden og kan være rollemodeller for hinanden. Derfor er det vigtigt for os, at det er os døve, som står for det internationale arbejde,” fortæller Kasper Bergmann, der er leder af DDL's internationale arbejde i Afrika, Mellemøsten og Asien.

I videoen herover kan du se mere om DDL's internationale indsatser. Se flere inspirerende historier om det internationale arbejde her.

Kampagnen #StærkereSammeniVerden er lanceret frem mod den 9. december, hvor udviklingsminister Udviklingsminister Flemming Møller Mortensen kommer på besøg i Handicaporganisationernes Hus for at høre om handicaporganisationernes udviklingssamarbejde og for at få indsigt i hvorfor det er vigtigt at sikre, at mennesker med handicap ikke lades i stikken i udviklingssamarbejdet. Læs mere om ministerbesøget her.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site