Opstartskonference om fremtidens danske medieindhold

#Tilgængelighed

4. maj 2017

I dag har Kulturministeriet afholdt opstartskonference om fremtidens danske medieindhold. DDL's nye landsformand, Lars Knudsen var med.

Tekstversion:

"Hej, jer er her i Odense da Kulturministeriet har inviteret til opstartskonference med fokus på fremtidens medier, da der snart skal laves en medie forhandling. Blandt andet skal public service kontrakten fornyes og derfor er DDL med for at følge med og ”deltage/høre” debatten omkring fremtidens medier. Der er sket og sker meget på det område og vi har også nævnt for ministeren, at de skal huske os; at vi skal have tilgængelighed – både i forbindelse med tekskning (undertekster) og tegnsprogstv. Kulturminsteren vil have det i baghovedet. Dette er som sagt startskuddet til konferencen og der vil fremadrettet blive afholdt mange af slagsen, hvor DDL selvfølgelig vil deltage og minde dem om det hver gang."

Om konferencen
Kulturministeren vil igangsætte en åben proces i maj-september 2017 forud for de politiske forhandlinger om et nyt medieforlig for 2019 og frem, hvor borgerne og andre interesserede får mulighed for at bidrage med input til hvilket dansk medieindhold, der skal stilles til rådighed for borgerne i fremtiden. Kulturministeren har inviteret forskellige oplægsholdere, som på konferencen vil bidrage til at sætte rammen for samtalen om fremtidens danske medieindhold.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site