Omorganisering af tolkeområdet

#Politik #Tegnsprog #Tilgængelighed

Omorganisering af tolkeområdet

12. april 2019

Den længe ventede rapport fra den tværministerielle arbejdsgruppe om omorganisering på tolkeområdet er nu kommet. Eventuelle bemærkninger sendes til DDL senest den 10. maj 2019.

Så kom den længe ventede rapport fra den tværministerielle arbejdsgruppe om omorganisering på tolkeområdet. Her hos DDL har vi ikke læst rapporten endnu, men vi vil gennemgå den grundigt, da vi senest den 13. maj 2019 skal give bemærkninger til rapporten.

Efter fristen for bemærkninger vil det hele blive samlet og givet videre til politikerne, så de kan træffe en beslutning. Eventuelle forslag i rapporten er ikke besluttet endnu, men er embedsfolkenes overvejelser og analyser. Vi har således stadig mulighed for at påvirke den politiske beslutningsproces, hvilket vi selvfølgelig vil gøre.

Evt. bemærkninger til rapporten kan sendes til ddl@ddl.dk senest den 10. maj 2019 og så vil vi tage dem med i vores overvejelser.

Filer

Download Rapport_om_omorganisering_af_omraadet_for_tolkning_til_mennesker_med_hoerehandicap.pdf

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site