Mikkeller Bryggeriet indgår samarbejde med Danske Døves Landsforbund

#Arrangementer #Tilgængelighed

Mikkeller Bryggeriet indgår samarbejde med Danske Døves Landsforbund

Sådan siger man Mikkeller på dansk tegnsprog. Foto: Danske Døves Landsforbund

16. juni 2020

Nu kan du købe Mikkellers tegnsprogskasse med seks lækre Mikkellerøl, og med købet støtter du samtidig danske døve og dansk tegnsprog.

Nogen sang engang: Lad fingrene vandre. Vi siger: Lad hænderne tale for dig. Dansk tegnsprog og døve nyder stor opmærksomhed i øjeblikket, og nu kan du støtte op om døvesagen ved at købe en unik smagekasse fra Mikkeller dedikeret til Danske Døves Landsforbund med seks smagfulde sommerøl.

Samarbejdet giver også rigtig god mening for Mikkel Borg Bjergsø, administrerende direktør og grundlægger af Mikkeller.

- Min egen datter har en hørenedsættelse, så det er en sag, jeg kan relatere tæt til, og så synes jeg også, at det er vigtigt at støtte og skabe opmærksomhed omkring små 'usynlige' grupper i samfundet, som ofte bliver overset og glemt, siger han.

Øl er med til at nedbryde fordomme

Samarbejdet vækker glæde hos Landsformand i DDL, Lars Knudsen.

- Vi er glade og stolte over, at et så velrenommeret bryggeri som Mikkeller støtter op om døvesagen og dansk tegnsprog. Det er vigtigt for os at skabe opmærksomhed på døve og dansk tegnsprog, så vi bliver så synlige som muligt. Forhåbentlig er der en masse nysgerrige, der køber tegnsprogskassen og som har lyst til at vide mere, forklarer Lars Knudsen.

Døve er en lille og stolt minoritetsgruppe, men bliver lidt overset i samfundet. Derfor giver samarbejdet med Mikkeller så meget mening.

- Min oplevelse er, at når man mødes over en god bajer, så sænker man skuldrene og er åben for at lære andre mennesker at kende. Dermed kan vi sammen være til at nedbryde barrierer og fordomme, fortsætter Lars.

Med i kassen får du også et dansk tegnsprogs håndalfabet, så du kan lære at kaste håndtegn. Og med godt øl indenbords, så er det altid lidt lettere at lære nye sprog og ikke mindst tale det.

Shop tegnsprogskassen her!

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site