Kom til foredrag og bliv klogere på din personlighedstype

#Arrangementer #Kultur #Tegnsprog #Tilgængelighed

23. oktober 2018

Lørdag d. 24. november kl. 20.00 inviterer DDL til foredrag med Claus Roager Olsen, der er ekspert i Enneagrammet.

Med godt humør og provokerende udsagn vil Claus udfordre deltagerne på deres forståelse af samarbejde på arbejdspladsen, hvor vi hver dag er sammen med mennesker, vi ikke altid selv har valgt til. Foredraget er interaktivt i sin form, med gode eksempler fra hverdagen, anekdoter og små praktiske øvelser.

Foredraget hedder ’WHAUU… nu forstår jeg!’ – og handler om, hvordan vi er forskellige som mennesker. Hvordan det kan være at nogen af os har brug for lange forklaringer, mens andre gerne vil nøjes med korte klare beskeder? Hvorfor er vores adfærd så forskellige, når vi arbejder i grupper, og hvorfor bliver nogen motiveret af en opgave, som måske ligefrem demotiverer andre?

Foredraget tolkes til tegnsprog.

Pris: 100kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmeldingsfrist: 18. november

TILMELD DIG HER

Hvad er Enneagrammet?

Enneagrammet er et persontypeværktøj, der giver en grundig indsigt i, hvilke forskellige faktorer der motiverer mennesker. Det er et redskab til at forstå sig selv og andre og derved skabe bedre relationer, bedre kommunikation, færre konflikter, øget produktivitet og bedre trivsel.

Enneagrammet tager udgangspunkt i ni forskellige personlighedstyper, der kortlægger menneskers adfærd, præferencer og dybere handlemønstre. I modsætning til andre værktøjer, som beskriver mennesketyper og deres adfærd, forklarer Enneagrammet både vores adfærd samt baggrunden for den aktuelle adfærd.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site