Jobopslag: IT-medarbejder, deltid

#Arbejdsmarked #Tegnsprog

Jobopslag: IT-medarbejder, deltid

26. april 2021

Til vores fortsatte arbejde med at styrke DDL digitalt internt og eksternt, søger vi en IT-medarbejder, der kan bidrage med den kontinuerlige digitalisering af vores arbejde, og som kan sikre at vi som organisation fungerer smidigt og problemfrit i vores daglige arbejde. Der er ansøgningsfrist den 14. maj kl.12.

Danske Døves Landsforbund kæmper for at dansk tegnsprog, som er et anerkendt modersmål i Danmark, benyttes, bevares og udbredes på lige fod med dansk tale- og skriftsprog, og for vores medlemmers ret til dansk tegnsprog. Vi er til stede lokalt, nationalt og internationalt og du kan læse meget mere om os på www.ddl.dk.

Til vores fortsatte arbejde med at styrke DDL digitalt internt og eksternt, søger vi en IT-medarbejder, der kan bidrage med den kontinuerlige digitalisering af vores arbejde, og som kan sikre at vi som organisation fungerer smidigt og problemfrit i vores daglige arbejde.

Vi søger derfor dig som kan:

  • Overskue og løse de mest almindelige ’hverdagsudfordringer’ på gængse Microsoft platforme og har overblik over, hvordan forskellige programmer og services arbejder sammen
  • Afhjælpe sekretariatets eventuelle udfordringer med DDL’s programmel
  • Bidrage som administrator og superbruger i Office 365, herunder Office programmerne, Sharepoint, Teams og integreringen med vores nye ESDH/journaliseringssystem
  • Kommunikere med eksterne leverandører at IT-materiel og services
  • Fejlfinding på hardware, software og operativsystemer samt løbende opdatering af medarbejdernes it-udstyr
  • Indkøb af nødvendigt udstyr under hensyntagen til organisationens generelle økonomi
  • Tale tegnsprog - eller er hurtig til at lære det.

Du har derudover erfaring med antivirusprogrammer, opsætning og vedligehold af AV-udstyr, LAN trådløse netværk, kopi- og scanningsmaskinel samt rådgivning og vejledning i korrekt brug af forskellige systemer.

Du bliver en del at et dedikeret og meget dygtigt sekretariat, med gode kolleger, uformel omgangstone og højt til loftet. Du skal selv kunne præge og prioritere i dine opgaver, og sikre at DDL digitalt er på forkant med udviklingen både generelt og specifikt dér, hvor digitaliseringen fremmer DDL’s mål og vision.

Om du er færdiguddannet eller ej er ikke så afgørende. Det kan være du studerer på ITU eller måske blot har en stor interesse for og viden om IT. Kan du ikke nikke til samtlige punkter på listen, men har lysten og evnen til at lære hurtigt, så send os alligevel en motiveret ansøgning.

Stillingen er normeret til 15 timer ugentligt, med mulighed for senere opnormering.
Arbejdet foregår i DDL’s kontor i København

Send dit CV og din ansøgning til Claus Staunstrup Nilsson på csn@ddl.dk senest 14. maj 2021 kl. 12:00. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Om Danske Døves Landsforbund

Danske Døves Landsforbund er en interesseorganisation, som hver dag kæmper for tegnsprogstalende døve og hørehæmmedes vilkår i samfundet. Vi er en mangfoldig og rummelig organisation, der favner tegnsprogstalende døve og hørehæmmede.

Danske Døves Landsforbund har cirka 2.100 medlemmer fordelt på 17 medlemsforeninger i Danmark. Vi har også en medlemsforening i Grønland og Færøerne. Vi har 14 medarbejdere i sekretariatet og har kontorer i København og Aarhus.

Filer

DownloadIT-medarbejder.pdf

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site