Jobopslag: Idérig og struktureret fundraiser

#Arbejdsmarked #Tegnsprog

Jobopslag: Idérig og struktureret fundraiser

26. april 2021

Vi søger efter dig, som både mestrer den traditionelle fundraising og som bobler af ideer og initiativer, som du har lyst til at give dig i kast med sammen med os. Der er ansøgningsfrist den 14. maj kl.12.

Danske Døves Landsforbund kæmper for at dansk tegnsprog, som er et anerkendt modersmål i Danmark, benyttes, bevares og udbredes på lige fod med dansk tale- og skriftsprog, og for vores medlemmers ret til dansk tegnsprog. Vi er til stede lokalt, nationalt og internationalt og du kan læse meget mere om os på www.ddl.dk.

DDL er en stærk organisation, som udvikler sig løbende og vi er stolte af vores fleksibilitet og gennemslagskraft i relevante fora. Vi har mange sager at kæmpe for, og søger derfor en fundraiser, til en nyoprettet stilling, som skal sikre, at der er midler til alle de aktiviteter, som vi vil gennemføre de kommende år. Vi søger efter dig, som både mestrer den traditionelle fundraising og som bobler af ideer og initiativer, som du har lyst til at give dig i kast med sammen med os.

Vi leder efter dig, som kan nikke til følgende:

  • Kendskab til og erfaring med fundraising, gerne i flere discipliner som fx fonds-, erhvervs- og privatgiversegmentet
  • Kendskab til og erfaring med optimering af onlinebaserede kampagner og tilstedeværelse på Sociale Medier og med sikker hånd styrer SEO, SEM, Google Analytics m.fl.
  • Erfaring med at strukturere indsamlingsarbejdet så deadlines og rapporteringsfrister overholdes, in- og eksternt
  • Erfaring med arbejdet i en NGO, hvor to dage sjældent ligner hinanden og hvor arbejdet er drevet af lysten til at skabe varig forandring
  • Knivskarp penneføring og dygtig til at kommunikere til forskellige modtagere
  • Ide- og initiativrig og ikke bange for at prøve nye metoder af
  • Resultatorienteret med et stort ønske om at excellere inden for eget felt - i et velfungerende team
  • Du taler dansk tegnsprog - eller er hurtig til at lære det.

Du bliver en del at et dedikeret og meget dygtigt team, i et sekretariat med gode kolleger og uformel omgangstone og højt til loftet. Du skal selv præge stillingen, og er parat til at påtage dig ansvaret for egne områder og være med til at drifte de andre opgaver i vores kommunikation- og fundraisingafdeling.

Din uddannelsesmæssige baggrund og erhvervserfaring er er ikke så afgørende, men du skal kunne kommunikere præcist og tydeligt, og have lysten til at udvikle DDL’s fundraisingaktiviteter egenhændigt og markant.

Kan du ikke nikke til alle punkter på listen, men har lysten og evnen til at lære hurtigt, så send os alligevel en motiveret ansøgning.

Stillingen er normeret til fuldtid og arbejdet foregår i DDL’s kontor i København. Løn efter aftale og kvalifikationer. I det daglige vil du referere til DDL’s sekretariatschef, Claus Staunstrup Nilsson, til hvem du også kan stille spørgsmål til stillingen på csn@ddl.dk, eller på telefon 20 90 06 64 mandage mellem kl. 14 og 17.

Send dit CV og din ansøgning til Claus Staunstrup Nilsson på csn@ddl.dk senest den 14. maj 2021 kl. 12:00. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Om Danske Døves Landsforbund

Danske Døves Landsforbund er en interesseorganisation, som hver dag kæmper for tegnsprogstalende døve og hørehæmmedes vilkår i samfundet. Vi er en mangfoldig og rummelig organisation, der favner tegnsprogstalende døve og hørehæmmede.

Danske Døves Landsforbund har cirka 2.100 medlemmer fordelt på 17 medlemsforeninger i Danmark. Vi har også en medlemsforening i Grønland og Færøerne. Vi har 14 medarbejdere i sekretariatet og har kontorer i København og Aarhus.

Filer

DownloadIderig_og_struktureret_fundraiser.pdf

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site