Jobopslag: Ansvarlig for politisk kommunikation og presse

#Tegnsprog

Jobopslag: Ansvarlig for politisk kommunikation og presse

25. februar 2022

Vil du være med til at sikre og udvikle Danske Døves Landsforbunds position?

Som ansvarlig for politisk kommunikation og presse i Danske Døves Landsforbund (DDL) skal du stå i spidsen for et mindre og dygtigt team, og styrke vores kommunikation, pressehåndtering, dokumentation og engagement med donorer.

Det betyder bl.a. at du sikrer formidling af rapporter, høringssvar, politiske indspark og viden til relevante aktører i tæt samarbejde med ledelsen og efter en strategisk plan, som du selv har stor indflydelse på.

Du er derfor en skarp formidler af politiske budskaber, og ferm til at få analyser og kompliceret materiale formidlet på forskellige kanaler og med forskellige vinkler. Du kan uden videre beslutte hvilke kanaler og hvilke modtagere der er relevante hvornår, og du har erfaring med at bruge forskellige medier aktivt i at nå strukturerede mål. Du ved, at troværdigheden skal være i højsædet, og at der ikke må sås tvivl om DDL’s integritet.

Du kan naturligt understøtte ledelsens pressemæssige fremtræden ved bl.a. at skrive pressemeddelelser, kommentarer, citater mv. og klæde ledelsen på til debatter, interviews eller møder med politikere, erhvervsliv, sponsorer og medier.

Du bliver desuden en del af DDL’s fundraisingaktiviteter, hvor din viden og ekspertise er med til at styrke budskaber og kampagner, og hvor du sammen med teamet udvikler nye ideer, koncepter og ansøgninger.

Dine opgaver

Din primære arbejdsopgave er at udbrede kendskabet til DDL’s mission, som er at sikre retten til tegnsprog - hele livet. Derfor vil du i spidsen for teamet være med til at udvikle DDL’s presse- og kommunikationsarbejde, sørge for at landsforbundet er en kendt og aktiv aktør, og sikre vores engagement med donorer og medlemmer.

I din daglige arbejdsgang har du mange forskelligartede opgaver, herunder:

 • sikre struktur og overholdelse af deadlines mv. i teamet - både kommunikations-, presse og indsamlingsaktiviteter
 • sikre, at aftaler overholdes med medier, samarbejdspartnere, bevillingsgivere og fonde
 • skrive formidlende tekster, fx høringssvar, pressemeddelelser mv.
 • kommunikation til politikere og andre beslutningstagere
 • styre landsforbundets sociale medier
 • medafsender på div. arrangementer, f.eks. konferencer, Folkemødet mv.
 • strategisk udvikling af DDL’s pressearbejde, politiske kommunikation og kommunikationskanaler
 • sikre at der rapporteres internt til DDL’s ledelse.

Dine kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har stærke kommunikative evner og er initiativrig. Du har altid overblikket og en stor interesse for politik og formidling. Derudover taler du dansk tegnsprog eller er villig til at lære det. Du skriver præcist på dansk og har gerne solid erfaring med mange typer af kommunikation, herunder SoMe, nyhedsbreve, hjemmesider, kampagner, årsrapporter og politisk kommunikation.

Om Danske Døves Landsforbund

I Danmark er ca. 4.000 borgere døve og ca. 20.000 taler dansk tegnsprog. Bag ved hvert tal er et menneske. Et døvt barn, en ung eller en voksen - og de tusinder af andre, som ikke kan høre og derfor taler dansk tegnsprog. Danske Døves Landsforbund kæmper for døves ret til at blive inkluderet, ret til at være en del af samfundet og ret til at være en del af demokratiet. Omdrejningspunktet for vores arbejde er ret til dansk tegnsprog – hele livet. Det mener vi er en menneskeret. Læs mere om vores arbejde på www.ddl.dk.

Danske Døves Landsforbund tilbyder dig

 • Et lille sekretariat hvor du skal sætte dit præg på kommunikation og udvikling.
 • En spændende hverdag, der kombinerer kommunikation, dokumentation, fundraising og politik.
 • Et arbejde hvor din selvstændighed er i højsædet og hvor du har meget frie rammer.
 • Meget dygtige og dedikerede kollegaer.

Arbejdstid og arbejdsforhold

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde. Løn efter aftale.

Ansættelse fra 1. maj eller snarest muligt.

Arbejdssted

Den daglige arbejdsplads vil være Danske Døves Landsforbund, centralt i København.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning og dit CV til Danske Døves Landsforbund på ddl@ddl.dk. Skriv KOMMUNIKATION i emnefeltet. Ansøgning og CV bedes fremsendt som pdf.

Ansøgningsfrist: 18. marts 2022 kl. 12:00

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Claus Staunstrup Nilsson på tlf. 20900664 eller (helst) csn@ddl.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Filer

Download Joboplag_politisk_kommunikation_og_presse_DDL.pdf

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site