Introduktion til Kommunal- Regionsrådsvalg 2017

#Tilgængelighed #Politik

29. august 2017

Til november er der Kommunal- og Regionsrådsvalg. I denne uge sætter DDL fokus på valget, med i alt fire oplysnings- og inspirationsvideoer. Se med her.

2017 er en spændende år, og der er særlig stor opmærksomhed omkring kommunerne. Der er Kommune- og Regionsrådsvalg den 21. november 2017. Her skal politikere, kommuner og borgere forny den demokratiske kontrakt og sammen sætte retningen, og formulere mål og forventninger for de kommende fire år. Både valgresultatet og valgdeltagelsen er afgørende for det mandat, som kommunalbestyrelsen får med sig, når den skal stå i spidsen for at udvikle kommunen.

Med denne video, har vi i DDL søgt at bidrage med inspiration til, hvordan I lokalt kan styrke jeres deltagende i valget og valgdeltagelsen. Vi kommer med forslag og inspiration at hente, også fra de erfaringer som Danske Handicaporganisationer arbejder med lokalt. Vi fortæller nu om, hvordan det kan lade sig at gøre.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site