Inspiration til flere måder at deltage i debatten i din kommune

#Politik #Tilgængelighed

1. september 2017

Til november er der Kommunal- og Regionsrådsvalg. I denne uge sætter DDL fokus på valget, med i alt fire oplysnings- og inspirationsvideoer. Se med her.

Danske Handicaporganisationer har nogle forslag til, hvordan I kan deltage i valgkampen. Fx kan I deltage i valgmøder arrangeret af andre. Det er en nem måde at komme i dialog med politikerne på, uden at medlemsforeningerne står med de praktiske opgaver med at arrangere valgmøde.

Her kan deltagerne stille spørgsmål til politikerne om døverelaterede emner. Det skaber opmærksomhed om vores områder hos politikerne, og det giver bevidsthed om døve hos andre borgere, der deltager i valgmødet. Kig gerne på din kommunes hjemmeside for at se hvor, hvornår og hvordan valgmøderne afholdes.

Kaffemøder på tegnsprog

Eller kan I holde små "kaffemøder" med spidskandidaterne, der på skift inviteres til et uformelt møde hos medlemsforeningerne eller ude i byen. Her kan politikerne høre om udvalgte problemstillinger som I oplever, og kan kommentere på disse. Det kan skabe en god relation, som medlemsforeningerne kan bruge efter valget. Man kan evt. også spørge ind til det, som partiet skriver om handicappolitik i deres valgprogram.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site