Hvordan ser fremtidens DDL ud?

#Arbejdsmarked #Arrangementer #Børn og unge #Hovedbestyrelsen #Kultur #Politik #Projekt #Seniorer #Tegnsprog #Tilgængelighed #Uddannelse #Udviklingsarbejde

26. november 2019

Vi har udviklet et spørgeskema, som vi håber I vil hjælpe os med at svare på.

Det er sundt at kaste et blik på sine vedtægter af og til; holder formålet stadig? Er indholdet rigtigt?

I DDL har vi tænkt meget herover. Hvordan kan vi sikre at DDL kan fortsætte; at medlemsforeningerne fortsætter; at der bliver ved med at komme nye medlemmer? Derfor har vi tidligere i år været på besøg rundt omkring hos medlemsforeningerne for få jeres synspunkter. Vi har haft nogle gode dialoger og diskussioner med jer, som vi tager med videre og bruger til Landsmøde 2020.

Som supplement hertil har vi udviklet et spørgeskema, som vi håber I vil hjælpe os med at svare på. Der er udviklet spørgeskema til tre forskellige målgrupper:

Du kan enten gå direkte til spørgeskemaerne eller se videoerne herunder, hvor Ole forklarer lidt om spørgeskemaerne. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at udfylde spørgeskemaet, så kan du ringe til os via Skype eller FaceTime mandag-tirsdag kl.10-14 og torsdag-fredag kl.10-14.

TAK FOR HJÆLPEN!

Forklaring: Medlemmer

Se Ole forklare om spørgeskema for medlemmer her

Forklaring: Ikke-medlemmer

Se Ole forklare om spørgeskema for ikke-medlemmer her

Forklaring: Bestyrelsesmedlemmer

Se Ole forklare om spørgeskema for bestyrelsesmedlemmer

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site