For første gang udbyder DDL Retstolkekursus

#Tilgængelighed #Uddannelse

For første gang udbyder DDL Retstolkekursus

5. maj 2017

Efterspørgslen efter efteruddannelse blandt både døve og hørende tolke er stor, og DDL arrangerer derfor et retstolkekursus for tegnsprogstolke.

Kurset henvender sig til både døve og hørende tolke, og deltagerne vil ikke kun få undervisning i retstolkning, men også i, hvordan man tolker sammen i et team med døve og hørende tolke.

Derfor er retstolkning vigtig
”Vi ser kurset som meget vigtigt for døves retssikkerhed”, siger Lars Knudsen, landsformand for DDL. ”For mange døve er det vigtigt med en døv tolk i retten for at sikre, at kommunikationen og forståelsen fungerer optimalt. Vi har brug for dygtige tolketeams, der kan løse sådanne specialiserede opgaver.”

Hvor og hvornår?
Kurset finder sted i CFD i august og er på 7 fulde undervisningsdage. Undervisere er Anne Vikkelsø, Bo Hårdell og Vivien Batory. Deltagerne må påregne en del forberedelse både før og under kurset. Det er hensigten, at kurset skal give deltagerne en virkeligt god ballast for at kunne tolke i retten, og det består af både teori og praktiske øvelser.

Begrænset tilmelding
Vi har kun mulighed for at optage et begrænset deltagerantal, og det er først til mølle princippet, der gælder. Vi forventer ”fuldt hus”, så det er vigtigt med hurtig tilmelding, hvis man vil sikre sig en plads. Læs mere og tilmeld dig her.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site