Filmfestival 1305

16. marts 2022

Tilmeld dig vores storstilede heldagsfilmfestival på Dansk Tegnsprogsdag den 13. maj, hvor vi sammen kan hylde tegnsprog og døvekultur på det store lærred.

Som I sikkert ved markerer DDL hvert år den 13. maj - Dansk Tegnsprogsdag - ved at arrangere noget for vores medlemmer. De sidste par år har det udelukkende været digitale fejringer som følge af pandemien, men i år har vi valgt at satse stort ved at arrangere noget, hvor vi alle kan mødes fysisk.

Fordi det fortjener vores medlemmer efter to hårde år med afstand, digitale møder og corona.

Filmfestival 1305
Sæt derfor allerede nu flueben ved 13. maj – og tilmeld dig! – til vores helt unikke filmfestival, som har fået titlen "Filmfestival 1305” for at markere Dansk Tegnsprogsdag (13. maj). Det er en heldagsfilmfestival med døvekultur og tegnsprog i højsædet. Programmet kan du downloade nederst på siden.

Aarhus og København
Vi holder festivalen to steder i Danmark, så alle kan være med: I København – og i Aarhus. Her har vi lejet tre sale i to forskellige biografer: Valby Kino, som ligger i København og Øst for Paradis, som ligger i Aarhus. To af salene vil vise film fra forskellige lande verden over, hvor der medvirker døve skuespillere. Den sidste sal vil fortrinsvis fokusere på kortfilm, dokumentarer og serier, hvor der medvirker døve skuespillere. Programmet for sidste del er endnu ikke på plads.

Kåring af Årets Tegn
Under filmfestivalen vil der også være muligt at overvære kåringen af Årets Tegn, som arrangeres af Afdeling for Dansk Tegnsprog. Dette er et gratis event, som foregår mellem 10-11 og kræver ikke entré eller turpas.

Turpas med mad og drikke
Billetprisen inkluderer også frokost og aftensmad. Vi er i fuld gang med at lave aftaler med spisesteder i lokalområdet. Mere herom kan I se i programmet. Kom frisk, hils på venner fra fjern og nær, og vær med til at hylde døvekulturen og tegnsprog på det store lærred.

TILMELD DIG FILMFESTIVAL 1305 I AARHUS HER

TILMELD DIG FILMFESTIVAL 1305 I KØBENHAVN HER

Filer

Download 1305_Filmfestival.pdf

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site