Fælles vision på tolkeområdet - møde med DDU, FDDB og Høreforeningen

#Tilgængelighed

5. maj 2017

I tirsdags havde DDL møde med DDU, Høreforeningen og FDDB. Målet med mødet var at drøfte vores visioner på tolkeområdet og lave en fælles vision.

Tekstversion:

"Hej, vi har i dag haft møde imellem de fire organisationer; DDL, DDU, Høreforeningen og FDDB. Mødet var for at drøfte vores visioner i forhold til tolkeområdet. På tolkeområdet sker der mange forskellige ting. Derfor ville vi fire organisationer gerne mødes og lave en fælles vision. På mødet i dag har vi mest fokuseret på den politiske strategi. Senere vil vi kontakte forskellige politikere og tage en dialog med dem. Det er denne procedure for hvordan fremgangsmåden skal være, som vi er i gang med at drøfte i dag. Det har været et godt møde. Vi fire organisationer har faktisk haft adskillige møder igennem det sidste halve års tid, hvor vi har haft fokus på tolkeområdet og vores visioner, men nu skal vi snart have rundet af, så vi kan komme med en formel udmelding. Det bliver spændende."

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site