#enmillionstemmer

#Børn og unge #Arbejdsmarked #fv19 #Politik #Seniorer #Tegnsprog #Tilgængelighed #Uddannelse

#enmillionstemmer

31. maj 2019

Under hashtagget #enmillionstemmer opfordres pårørende til og mennesker med handicap og psykisk sårbarhed til at dele deres historie og vise politikerne deres virkelighed. Se her hvordan du deler DIN historie.

1. Tag et billede af dig selv med et skilt, hvorpå der står #enmillionstemmer og del det på fx Facebook med din historie fra dit liv med handicap inde på livet. Husk at skrive #enmillionstemmer i begyndelsen af din historie, så det er tydeligt, at du skriver som en del af en større kampagne.

2. Del andres historie eller nyheder om handicap og psykisk sårbarhed under hashtagget #enmillionstemmer.

3. På Facebook kan du ændre dit profilbillede og sætte en såkaldt ramme rundt om dit billede, hvor der står #enmillionstemmer. Du lægger rammen på dit billede ved at klikke på dit profilbillede og vælge ”Tilføj ramme”. Herefter søger du på #enmillionstemmer og vælger den.

4. Skift dit profilbillede ud med et billede af dig selv, hvor du står med et skilt, hvorpå der står #enmillionstemmer. Skriv gerne en kommentar til dit billede, så din venner og følgere på Facebook ikke er i tvivl om, hvorfor du sidder med skiltet.

Se de mange historier på Facebook under #enmillionstemmer.

Læs mere her.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site