Den Internationale Handicapdag

#Politik

Den Internationale Handicapdag

3. december 2018

I dag markerer handicaporganisationer verden over den internationale handicapdag.

Brug hashtagget #Handicapdag i dag, når du gerne vil fremhæve en udfordring, du som døv eller hørehæmmet oplever, på de sociale medier - så er du med til at markere dagens betydning for det øvrige samfund.

I dag bruger handicaporganisationer verden over nemlig dagen til at råbe samfundet op om, at der stadig er mange kampe, der skal udkæmpes, før ligestilling er opnået.

Der er stadig lang vej igen, før personer med handicap har fået de samme muligheder for uddannelse, arbejde og kultur som det øvrige samfund har. Danske Døves Landsforbund markerer i dag, at der stadig er kampe, der skal udkæmpes, så døve og hørehæmmede får del i samfundets goder.

Facebook og Twitter kan du i dag se en kampagne, som Danske Handicaporganisationer har været med til at lancere. Kampagnen sætter fokus på mere og bedre uddannelse til unge med handicap med hashtagget #ViKanogVilBidrage

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site