Danske Døves Landsforbund får ny sekretariatschef

#Hovedbestyrelsen

Danske Døves Landsforbund får ny sekretariatschef

1. december 2020

Fra den 1. januar 2021 tiltræder Claus Staunstrup Nilsson stillingen som sekretariatschef for Danske Døves Landsforbund (DDL). Her bliver hans primære arbejdsopgaver at lede DDL til en stærk civilsamfundsorganisation og udbygge nye muligheder for indtjening og branding, så DDL er økonomisk rustet til at styrke kampen for døves rettigheder.

DDL’s landsformand, Lars Knudsen byder Claus Staunstrup Nilsson velkommen og ser frem til samarbejdet med Claus.

- I Claus har vi fundet den helt rigtige kandidat med en rygsæk fyldt med stor erfaring i ledelse, politisk arbejde, fundraising og samtidig kunne styrke og udvikle sekretariatet, så DDL bliver en relevant og aktiv politisk aktør, der blander sig i debatten og sætter dagsordenen, siger Lars Knudsen.

Claus Staunstrup Nilsson kommer fra en stilling som chef for Natteravnene med et frivillignetværk på 3.000 personer. Ydermere har Claus været direktør i Orangutang Fonden og været marketings- og fundraisingschef i WWF Verdensnaturfonden. Dermed har Claus opbygget solid erfaring med både ledelse og fundraising i NGO-branchen herunder frivilligt socialt arbejde.

Claus Staunstrup Nilsson glæder sig meget til at begynde i sit nye job d. 1. januar 2021, og han ser frem til at blive en del af DDL.

- DDL spiller en afgørende rolle i kampen for døves ret til tegnsprog. Med fuld adgang til dansk tegnsprog er døve ligestillet med andre mennesker i samfundet. Der venter mange spændende opgaver i fremtiden, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med medlemsforeningerne, hovedbestyrelsen og sekretariatet, fortæller Claus.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site