Coronalinje på dansk tegnsprog er kommet godt fra start

#Arrangementer #Coronavirus #Politik #Tegnsprog #Tilgængelighed

22. marts 2020

I mandags startede coronalinje på dansk tegnsprog, som er et samarbejde mellem DDL, Rigspolitet og CFD. På coronalinjen står vi klar til at råde og vejlede videre omkring alle spørgsmål vedrørende corona.

Indtil nu har de fleste henvendelser handlet om spørgsmål om selve coronavirus; hvad det er og hvad man selv kan gøre for at undgå at blive smittet. Hvis der er noget du gerne vil have forklaret på tegnsprog, så kontakt coronalinjen.

Åbningstider:

Mandag - fredag kl.9-15 + 19-21
Lørdag - søndag kl.12-14

Vi har også fået henvendelser om hvordan man kontakter fx sin egen læge gennem fjerntolkning. Her guider vi til, hvordan du kan komme kontakt med tolkefirmaer, nu hvor DNTM har åbnet op for, at alle tolkefirmaer må benyttes til fjerntolkning.

Enkelte henvendelser har omhandlet ensomhed. Nu hvor hele Danmark er lukket ned kan det forstærke følelsen af ensomhed. I disse tilfælde henviser vi til DDL's projekt Bryd Isolation.

Til sidst vil vi gøre opmærksomme på, at døvekonsulenterne også står til rådighed, hvis du grundet coronavirus er kommet i tvivl om din egen situation i forbindelse med job, studie eller privatliv.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site