Bevar Døvefilm!

#Kultur #Tegnsprog #Tilgængelighed

5. september 2017

Vi sætter netop nu en kampagne i gang under hashtagget #bevardøvefilm.

I forbindelse med Døvefilms nuværende situation med det nye finanslovsforslag hvor tilskuddet til Døvefilm står til at forsvinde, har vi hos DDL taget initiativ til en social medie kampagne. Vi opfordrer alle døve til at være med i kampagnen. Vi kalder kampagnen hashtag (#) kampagne.

Vi vil gerne, at I filmer jer selv/laver videoer af 1-2 min varighed hvor I fortæller hvorfor Døvefilm er utrolig vigtig for netop dig og hvilke af Døvefilms programmer du ser, og hvorfor du har glæde/udbytte af dem. Bagefter vil vi gerne at du lægger videoen ud på facebook, twitter og andre medier med hashtagget #bevardøvefilm. Vi vil gerne opfordre til at så mange som muligt bliver lagt ud, så de når ud så bredt som muligt.

Vi vil også gerne at du sender din video til os. Når vi har modtaget alle jeres videoer, redigerer og klipper vi dem sammen, og derefter kommunikerer vi dem videre til politikerne, så de kan se hvad døve siger om Døvefilm, og ad den vej prøve at påvirke dem.

Så, vi vil stærkt opfordre jer alle til at lave en video af 1-2 minutters varighed og sende den til vm@deaf.dk. Sidste frist er tirsdag i næste uge, hvor vi vil indsamle alle videoerne og klippe dem sammen til en fælles video.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site