Ændring af landsmøde

#Hovedbestyrelsen

17. august 2020

Danske Døves Landsforbund følger coronasituationen nøje og har på weekendens hovedbestyrelsesmøde drøftet konsekvenserne for afviklingen af landsmødet d. 28.-30.8.2020.

På baggrund af anbefalinger fra myndighederne har DDL taget en vigtig, men nødvendig beslutning at ændre landsmødeformen på grund af COVID-19 i Danmark.

Da det er en national begivenhed, vil der være gæster fra hele landet samlet. Hvis uheldet er ude og en gæst er smittet og smitter andre deltagere, kan vi potentielt risikere en stor smittespredning i døvesamfundet i hele landet.

Samtidig er der på landsmødet lagt op til både workshops, festmiddag og socialt samvær, hvilket er situationer, hvor det er markant sværere at overholde de retningslinjer der er påkrævet, hvilket kan øge risikoen for smittespredning.

Hovedbestyrelsen har derfor besluttet at minimere smitterisikoen ved at begrænse deltagerantallet, således at det kun er medlemsforeningernes delegerede, hovedbestyrelsen og de opstillede kandidater samt det nødvendige personale, som deltager i landsmødet. Festmiddagen er ligeledes aflyst.

Det betyder så desværre, at vi alligevel ikke kan byde vores medlemmer, udover de delegerede, velkommen til landsmødet. Vi er rigtig kede af, hvordan situationen havde udviklet sig, men håber på jeres forståelse.

Deltagerbetalingen vil blive tilbagebetalt hurtigst muligt. Eventuelle spørgsmål kan stilles til lv@ddl.dk.

Landsmødet vil blive streamet. Nærmere oplysninger vil fremgå af vores hjemmeside og facebookside, når vi kommer tættere på landsmødet.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site