Årets frivillig 2021

#Arrangementer #Tegnsprog #Kultur #Arbejdsmarked #Børn og unge #Coronavirus #Hovedbestyrelsen #Politik #Tilgængelighed #Udviklingsarbejde

6. december 2021

DDL gentager successen fra sidste år og spørger nu alle jer, hvem der det seneste år gjort den mest fantastiske frivillige indsats i DDL?

Hver dag bruger alle vores frivillige i Danske Døves Landsforbund (DDL) tid og kræfter på at gøre noget en forskel for døve i hele Danmark. Vores frivillige er for eksempel jer, der bruger jeres fritid på at besøge ældre døve til en sludder på tegnsprog over en kop kaffe eller jer, der sørger for, at andre døve kan hente råd og vejledning i vores sociale tilbud men vores frivillige tæller også utrolig mange små lokale initiativer fordelt over hele landet. Den indsats er utrolig vigtig, fordi DDL uden vores frivillige ikke kunne være den sociale og imødekommende forening, vi er i dag.

Vores seje frivillige fortjener at blive fejret og hædret for deres gode og vigtige indsats. Du kan nu være med til dele DIN oplevelse med en frivillig, du kender, og som du gerne vil indstille til Årets frivillig 2021 i Danske Døves Landsforbund.

Alene det, at du indstiller vedkommende, vil være et anerkendende skulderklap i sig selv. Blandt de indstillede kårer et nedsat udvalg årets mest fantastiske frivillig i Danske Døves Landsforbund.

Hvem kan indstilles?

Prisen gives til en person, der yder eller har ydet en helt særlig indsats til gavn for DDL’s medlemmer. Det kan f.eks. være en person, der har ydet en ekstra indsats for andre i forbindelse med coronapandemien, som har været meget hård for mange døve, men det kan også være en person, som bruger en stor del af sin fritid på at være frivillig i DDL, eller på anden måde har været med til udbredelse af kendskabet til døve og DDL’s arbejde.

Alle, som er medlem af DDL, kan indstilles til prisen. Bemærk dog, at medlemmer af DDL’s hovedbestyrelse ikke kan modtage prisen.

Alle medlemmer, herunder flere medlemmer sammen, kan indstille frivillige til prisen.

Årets frivillig 2021 får ud over anerkendelsen også en særlig gave til en værdi af 1.000 kroner. Sidste frist for at indsende dit bud på årets frivillig er mandag den 13. december. Når du sender dit bud, skal du enten sende os en video eller en mail, hvor du fortæller, hvem du indstiller til prisen, men også hvorfor vedkommende fortjener at blive kåret til årets frivillig. Du kan sende din mail eller video til kj@ddl.dk.

Priskomitéen består af landsformand Lars Ahlburg, landsformand, Michael Olesen, HB samt Katrine Eskelund fra DDL’s sekretariat.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site