Vil du hjælpe med at sprede viden om døve og tegnsprog?

Vil du hjælpe med at sprede viden om døve og tegnsprog?

Døves Jul er et kampagnemagasin, som bliver solgt hvert år fra midten af oktober til slutningen af december. Døves Jul er spækket med spændende artikler og historier om døve og hørehæmmede, tegnsprog og kultur. Målgruppen for Døves Jul er dem, der ikke ved så meget om døve, hørehæmmede og dansk tegnsprog - og som gerne vil vide mere.

Ghita Nørby, Ulrik Wilbæk, Joan Ørting og mange flere

Hvert år prydes forsiden af Døves Jul af en kendt person, der støtter op om os og vores arbejde. I 2019 er skuespillerinde Ellen Hillingsø på forsiden med et stort og spændende interview inde i bladet.

Køb Døves Jul som e-magasin!

Som noget nyt kan du i år også købes Døves Jul som e-magasin. Det gør det muligt at læse Døves Jul på din computer, iPad/tablet eller mobil.

Hvis du ønsker at købes Døves Jul som e-magasin skal du gøre sådan her:

  • Mobilepay 30 kr. til 18445
  • Skriv dit telefonnummer i emnefeltet *
  • Indenfor 24 timer modtager du et link på SMS

De 30 kr. går ubeskåret til vores arbejde for døve og dansk tegnsprog.

Tak for din støtte!

* Ved at oplyse os dit telefonnummer giver du samtidig tilsagn til at vi må kontakte dig senere i forbindelse med kampagner og oplysninger om døve og dansk tegnsprog. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette tilsagn ved at skrive til ddl@ddl.dkLæs mere om vores privatlivspolitik her.

Vil du sælge Døves Jul?

Du kan som privatperson eller forening sælge Døves Jul. Døves Jul sælges fra midten af oktober til den 30. december.

Sådan gør du
Du (eller din medlemsforening) bestiller minimum 100 stk. Døves Jul og sælger dem for 30 kroner pr. magasin, hvoraf du som sælger får 10 kroner. Du har selv ansvar for bestilling, salg, afregning og evt. returnering af magasiner, du har ikke har fået solgt.

Kontakt os på ddl@ddl.dk, hvis du vil være sælger.

Download salgsbetingelser, salgsvejledning og bestillingsseddel.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site