Døvebladet

Døvebladet

Døvebladet udkom første gang i 1891. Fra 2017 udkommer Døvebladet to gange om året (april og oktober) og er et tykt magasin på 76 sider spækket med gode historier og dybdeborende artikler fra døveverdenen. Døvebladet henvender sig til tegnsprogstalende døve og hørehæmmede i alle aldre – og til dig, der har interesse for døve, hørehæmmede og tegnsprog.

Bliv abonnent

Virksomheder, institutioner og organisationer kan abonnere på Døvebladet. Det koster 100 kroner om året. Skriv en mail til ddl@ddl.dk med følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • CVR-nr.
  • Evt. EAN-nr.
  • Ønsket startdato.

Ønsker du som privatperson at tegne et abonnement, så meld dig ind som medlem af DDL – herefter modtager du automatisk Døvebladet.

Skriv til redaktøren

Har du en god historie, eller vil du gerne bidrage som skribent? Kontakt redaktør Cathrine Mejdal på cm@ddl.dk eller 20 90 06 62. OBS. Cathrine er på barsel frem til slut 2019. Kontakt barselsvikar Vickie Mølgaard-Madsen på 20 90 06 61.

Deadlines for indlevering af indhold

April
Deadline: 1. marts.
Udgivelse: 16. april.

Oktober
Deadline: 1. september.
Udgivelse: 8. oktober.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site