DDL-frivillig nomineret til pris

#Kultur #Seniorer #Tegnsprog #Tilgængelighed

DDL-frivillig nomineret til pris

18. oktober 2019

Roskilde Festival, Coop, Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse hylder Danmarks fantastiske frivillige. Gugga Sønnichsen er blandt de nominerede til prisen som året Fantastiske Frivillige.

Gugga Sønnichsen er frivillig af alle DDL's sociale projekter. Hun er besøgsven, frivillig rådgiver på DDL's hotline nomineret for sin indsat Udover sit enestående arbejde i Døves Landsforbund har Gugga også taget initiativ til en vågetjeneste for døende døve i samarbejde med Døves kirke - selvfølgelig som frivillig.

Du kan læse den fulde nominering her.

Hvad er Fantastiske Frivillige?

Roskilde Festival, Coop, Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse hylder Danmarks fantastiske frivillige.

Dem, der har overskud til at være noget for os andre, for fællesskabet, for ensomme, for patienterne, for misbrugerne, eller de skolebørn, der har svært ved matematik.

Prisen til Danmarks Fantastiske Frivillige skal være med til at sætte fokus på og øge interessen for det frivillige arbejde. De frivillige gør en stor og vigtig indsats, og derfor fortjener de TAK.

Læs mere her.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site