Vil du sælge Døves Jul?

#Kultur #Tegnsprog

19. september 2017

Døves Jul er et kampagnemagasin, som bliver solgt hvert år fra midten af oktober til slutningen af december. Vi står netop nu og mangler sælgere - måske du vil hjælpe?

Tekstversion:

Er det jul nu? Nej – ikke endnu. Men hvorfor har jeg så nissehue på? Jo, Døves Jul er snart klar! Magasinet er nu ved at blive trykt i 13.000 eksemplarer. Disse skal deles ud til den danske befolkning, så de ved mere om døve og hvad døve har ret til - det er det samme som hvert år.

I år har vi en på vores forside – er i nysgerrige på hvem det er? Jeg kan godt afsløre det nu - det er skuespillerinden, Ghita Nørby. Døves Jul har mødt med hende og snakket om Døves Jul og om, hvad hun mener om døve. Hun har fortalt og forklaret en masse. Det var et godt interview, som er med i bladet.

Vi forestiller os, at I måske gerne vil være med til at sælge Døves Jul? Gå rundt og ringe på dørklokker og hilse på og fortælle at dette er Døves Jul og forklare lidt omkring døve. Hvis du er interesseret, så kan du faktisk tjene penge på det.

Døves Jul koster 20 kr. og når du sælger et blad får du lov til at beholde 10 kr. De sidste 10 kr. går til DDL. Så for hvert blad du sælger får du 10 kr. Hvis du sælger 100 blade tjener du 1.000 kr. Måske kan du tage dit barnebarn med i hånden eller din datter eller din mor eller far eller en ven/veninde eller hvem du har lyst med og tage ud og sælge bladene og på den måde tjene nogle gode lommepenge til jul.

Hvis du gerne vil sælge – så send os en mail på af@deaf.dk.

God for-jul!

NB: Send din mail inden den 30. september.

Læs mere om Døves Jul her.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site