Nyt samarbejde med DrugStars

#Tilgængelighed #Tegnsprog #Politik

21. november 2018

DDL har indgået samarbejde med DrugStars, som er en app, der påminder folk om at tage deres medicin. Det helt særlige ved samarbejdet er, at man via DrugStars kan donere til en udvalgt organisation - heriblandt DDL.

DrugStars er en app, til dig der tager medicin. I app'en indtaster du hvilken medicin du bruger, samt hvornår og hvor ofte du skal tage den. Herefter modtager du en besked fra app'en, når det er tid til at tage din medicin.

Når man husker at tage sin medicin, så optjener man stjerner/stars. Når man har optjent et bestemt antal, så kan man vælge at donere til en organisation - heriblandt DDL! Det koster dig ikke noget at donere. Det er DrugStars, der donerer til den organisation, som du vælger.

Samtidig har vi i DDL lavet et samarbejde omkring oversættelse af deres brugervejledning til dansk tegnsprog. Så hvis du vil vide hvordan man downloader og bruger app'en, så kan du få det forklaret på dansk tegnsprog.

Du finder vejledning her under det første punkt "Hvordan fungerer DrugStars".

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site