Kom i teateret med tegnsprogstolk

#Arrangementer #Kultur #Tegnsprog #Tilgængelighed

Kom i teateret med tegnsprogstolk

2. juli 2021

Den 31. juli og den 3. august kan du se forestillingen På kanten af Langebro med tegnsprogstolk.

I en tid hvor vi har tendens til at forvente det perfekte af os selv, i en tid hvor vi kan nøjes med at vise den polerede facade med utallige filtre på de sociale medier, fristes man til at se tilbage… Man kunne for eksempel prøve at se 50 år tilbage i tiden. Hvordan så det ud i 1971?

I vores historie møder vi tre forskellige kvinder i en tid, med flippere, discere og rockere. En tid med rødstrømpebevægelsen og slumstormere. I en tid hvor musikken er vild og nyskabende med politiske budskaber og et væld af nye genrer opstår.

En tid hvor nogen kæmper for at ændre samfundet, mens de fleste lever deres rolige liv. I en tid hvor vi ved at kønsrollerne ændrede sig, og formede sig til dem vi har i dag, men de færreste husker det som en kamp.

Vi møder den unge pige Helle, hvis søde ungdomsforelskelse udvikler sig til et kaotisk venindeopgør, som bliver til en udskamning, der sender hende helt ud på kanten.

Husmoderen Johanne ønsker sig brændende at realisere sig selv, nu hvor børnene er blevet store. Men hun vil jo gerne gøre det rigtige og ikke træde nogen over tæerne. I en tid hvor argumentet stadig er: “Det er et privilegium at kunne gå hjemme - hvorfor vil du dog arbejde?”

Skolelærerinden Alice flygter fra et liv i København, ud på landet i Hellebæk. Med sig bringer hun en kampgejst og et indblik i rødstrømpebevægelsen. Men selvom hun er fri og fyldt med visioner, er hun ikke fri af sig selv og sine egne tidligere valg.

En teaterforestilling om skam, mobning og det at skuffe de mennesker man elsker allerhøjest. En fortælling om ensomhed, om angsten for at ødelægge den gode stemning, om at at gå efter sine drømme og kæmpe for det man tror på. Om at miste sig selv, og om at finde tilbage igen i en tid der ændrer sig.

Men hvordan virker universelle følelser som skam, ensomhed, jalousi og følelsen af utilstrækkelighed i år 1971? Kan vi lade os inspirere af den tids kampgejst? Og kan vi lade os trøste af at skam og utilstrækkelighed ikke var mindre svært at leve med i 1971, end det er i dag?

Bestil dine billetter her.

Inden forestillingen er det muligt at bestille et dejligt måltid mad og nyde det i vidunderlige omgivelser omkring Hammermøllen.

Der kan forudbestilles:

  • Grillbuffet på Cafe Hammermøllen kr. 205 (kun forudbestilt)
  • Tapas kr. 150 (kun forudbestilt)
  • Skipperlapskovs kr. 75 (kan både forudbestilles og købes på stedet)

Herudover kan der købes gode pølser fra grillen, forskellige drikkevarer, kaffe og kage.

Om Hammermøllens teaterforening:

Når vi opsætter vores forestillinger hvert andet år, formidler vi egnshistorie fra Hellebæk og Ålsgårde. Dette fortalt af børn, unge, voksne og ældre. Alle med en form for tilknytning til lokalområdet, hvad enten de er tilflyttere eller udflyttere, eller blot er rykket til en anden del af det nordsjællandske. I alt er vi 60-70 aktive medlemmer i alderen 5 år til 85 år.

Nogle er aktive på scenen, mens andre arbejder med al det omkringliggende, f.eks. i kostumen, med scenografien, med lys og lyd, rekvisitter eller i vores boder. Særligt med alt omkringliggende er vi lykkelige for vores støttemedlemmer, som kommer og deltager med hvad de kan, har lyst og mod på.

Vi er en forening med plads til ALLE og kan lide at omtale det som et forpligtende og ansvarsfuldt fællesskab. Dette fordi vi synes at fællesskabet er noget vi bidrager ind i. Alle bidrager med det de kan og alle kan noget. Det er noget vi forærer hinanden og premieren og de efterfølgende forestillinger er den store oplevelse som vi giver publikum og os selv.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site