Filmfestival 1305

Filmfestival 1305

9. maj 2022

Se og download det nyeste program til Filmfestival 1305 her!

Vi glæder os vanvittigt meget til at se dig fredag den 13. maj til årets største begivenhed, hvor vi på bedste vis kan hylde vores smukke tegnsprog.

Vedhæftet finder du det opdaterede program for filmfestivalen. Når du ankommer (mellem 9-10) vil der være frivillige til at registrere dig i døren.

Hver deltager får en styk turpas og to madkuponer. Turpasset skal du have på om håndleddet hele dagen, da det er din adgangsbillet til festivalen.

Deltager du kun ved kåringen af Årets Tegn, er dette naturligvis gratis - du skal blot fremvise din bestilling til de frivillige, som så vil lukke dig ind.

Madkuponerne til de forskellige cafeer og spisesteder i området uddeles efter først-til-mølle-princippet. Det betyder, at du til registreringen kan vælge mellem de madkuponer, som er til rådighed. Deltagerne må gerne bytte madkuponerne indbyrdes, hvis der er ønske derom.

Pas godt på dine madkuponer, da vi kun har bestilt til det antal gæster, vi forventer at modtage. De fungerer som gavekort, og du vil derfor ikke kunne få en ny, hvis du mister din madkupon.

Du er velkommen til at kontakte os på 20 90 06 60 (FaceTime eller sms) eller pr. mail (ddl@ddl.dk) hvis du har spørgsmål til ovenstående.


Venlig hilsen
Danske Døves Landsforbund

Filer

Download Filmfestival_1305.pdf

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site