Corona på tegnsprog

Restriktioner i Nordjylland

Muteret coronavirus fra nordjyske minkfarme er fundet i mennesker. Regeringen har derfor indført særlige restriktioner for Nordjylland. Se med her.

Brug af mundbind

Der er kommet nye tiltag og retningslinjer omkring brugen af mundbind. Påbuddet gælder fra torsdag den 29. oktober 2020. Se med i videoen og få mere information. 

Husk afstand - nyt badge

Sundhedsstyrelsen har lanceret et badge, der skal minde folk om at holde afstand. Det kan hentes gratis på apoteket.

Socialt samvær

Hvilke hensyn skal du tage i forhold til andre - både dem, du er tæt på, og dem, som du ikke omgås i hverdagen? Og hvor går grænsen?

Generelle råd om corona

Hvad kan du gøre for at forebygge smittespredning?

Fritagelse for brug af mundbind

Personer med fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir, er fritaget for kravet.

Forsamlingsforbud

Der er kommet nye restriktioner i forbindelse med forsamlinger. De gælder fra og med mandag den 26. oktober 2020 og fire uger frem.

Hvem er i risikogruppen?

Sundhedsstyrelsen har udgivet retningslinjer for, hvem der kan have øget risiko for at blive alvorligt ramt af COVID-19.

Symptomer på corona

Hvilke symptomer skal du være opmærksom på?

COVID-19 vs coronavirus?

COVID-19 er navnet på den sygdom man kan få, når man er blevet smittet med coronavirus. Se med her og bliv klog på forskellen mellem COVID-19 og coronavirus. 

Sociale arrangementer

Se med her, hvis du vil vide, hvilke restriktioner og krav, der gælder i forbindelse med sociale arrangementer de næste fire uger.

Anvendelse af mundbind

Hvordan bruger man et mundbind korrekt? Og hvornår skal man bruge mundbind? Sundhedsstyrelsen giver dig tips.

Corona-smitte

Hvordan smitter corona-virus?

Få støtte til forsvarlig genåbning hos coronapuljen

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site