Vil du gøre en forskel? Meld dig som frivillig!

Vil du gøre en forskel? Meld dig som frivillig!

Vil du gøre en forskel og samtidig få erfaring med fx projektledelse, teamstyring og dansk tegnsprog? Meld dig til vores korps af frivillige! DDL arrangerer løbende begivenheder, festivals og andet, hvor det er af stor betydning, at vi kan trække på frivillige kræfter.

Hvorfor skal jeg være frivillig?

Frivillige er afgørende for DDL's virke – uden dig kan vi ikke skabe alle de gode tilbud, vi har til tegnsprogstalende døve og hørehæmmede. Som frivillig har du mulighed for at påvirke DDL's arbejde gennem dit engagement. Du kan enten komme med dine egne, nye ideer eller springe med om bord på nogle af de spændende opgaver, vi allerede har i gang.

Som frivillig får du gode muligheder for at udvikle dit kendskab til DDL som organisation og vores arbejde. Du bliver en vigtig del af fællesskabet og får desuden mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Du får erfaring, samtidig med at du er noget vigtigt for andre; du gør en forskel! Vil du være med? Send os en mail på ddl@ddl.dk.

Eksempler på frivilligt arbejde i DDL

  • Besøgsvenner: DDL's besøgstjeneste for ældre døve er baseret på frivillige kræfter, og alle besøgsvenner er frivillige.
  • Selvhjælpsgrupper for sårbare døve: En gruppe af frivillige har fået en lang række kurser, så de nu er kompetente til at lede selvhjælpsgrupper med sårbare tegnsprogstalende døve og hørehæmmede.
  • Konferencer: DDL arrangerer flere konferencer årligt. Her er det helt afgørende, at frivillige giver en hånd med til opstilling, forplejning, optælling af deltagere og meget andet. 

Som du kan se, har vi glæde af frivillige til både korte, afgrænsede opgaver og til længerevarende, udviklende opgaver.

Vi har brug for dig!

Herunder finder du aktuelle frivillige jobopslag.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site